· · Коментари: 0
СРЕЋАН КРАЈ

Девојка (22) укључила веш-машину, а после минут је чула ЛУПАЊЕ: Када ју је отворила, ШОКИРАЛА СЕ (ВИДЕО)

Млада девојка није знала да је унутра њен љубимац.

1615977275_Depositphotos_191919732_s-2019.jpg

Невероватно срећна мачка изашла је неповређена, некон што ју је власница случајно закључала у веш-машину и укључила програм за прање. Дугодлака мачка, Оптимус Џек, искористила је један од својих девет живота, када се увукла у машину за прање веша, док је власница Џејн Блекмен (22) била окренута леђима. 

Прочитајте још: Својим понашањем пас вам много говори: Ево како да га разумете

Џејн, која није видела мачку, напунила је машину, укључивши је на тридесетоминутни програм. Срећом, Џејн је убрзо чула ударац у машини, брзо је зауставила прање и спасила своју мацу.

- Имала сам напоран дан на послу и уопште нисам приметила када се увукла у машину - рекла је Џејн, која ради као ментор особа са инвалидитетом и студент је пословног менаџмента. 

Прочитајте још: Да ли су животиње жртве друштвених мрежа? (ФОТО)

- Укључила сам машину за прање, а затим сам отишла у кухињу, али убрзо се зачуо ударац у машини, погледала сам унутру и видела мачку - рекла је ова студенткиња.

Она је рекла да је у том тренутку била преплашена, али у другом маху и срећна што је машина могла да се заустави. Мачка је у машини била срећом само један минут, тако да јој се, на срећу, ништа лоше није догодило. 


Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.