Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСХРАНА

Воћни напици за мршављење: Храните се здраво и мршавите

Шејкови који ће вам променити изглед

1616680701_drink-2355224_640.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Жене увек имају проблем око мршављења, и кориговањеисхране им тешко пада, зато смо одлучили да вам понудимо пар рецепата који ће вам помоћи око лакшег скидања масних наслага.

Прочитајте још: Флекице и купус су посно јело, а припремају се за 15 минута (ФОТО)

Основа сваког од ових напитака је 250мл воде, кашика ланеног уља, кашика чиа семенки (доступни у сваком био шпајзу) и 2 кашике веј протеина (сурутка).

Фото: Пиxабаy

1.Шејк са боровницом и наном. Сипајте у блендер основу, додајте шољу смрзнутих боровница и 3-4 листа свеже нане и добро измиксајте.

2. Шејк са јабуком и ђумбиром. Сипајте у блендер основу, додајте једну мању јабуку сечену на мање кришке и 1/2цм свежег ђумбира, добро измиксајте.

3. Шејк са јагодама и бресквама, Сипајте у блендер основу, додајте пола шоље смрзнутих јагода и исто толико брескви сечених на кришке и добро измиксајте.

4. Шејк са укусом вишње и ваниле. У основу за шејк додајте 10 вишања и кашичицу екстракта ваниле, добро измиксајте.

5. Шејк са малином и наранџом. У основу за смути додајте пола шоље смрзнутих малина и пола мање наранџе, добро измиксајте.

Прочитајте још: Мислили смо другачије, али ове намирнице имају више ШЕЋЕРА

6. Шејк са јагодама и боровницом. Сипајте у блендер основу, додајте му пола шоље смрзнутих јагода и исто толико смрзнутих боровница, добро измиксајте.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas