Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Термос

ВОДА за пиће је ЕСЕНЦИЈАЛНА ПОТРЕБА (ВИДЕО)

Конструкција боце са двоструким зидовима дуго одржава константну температуру течности, без обзира на спољашње услове

1612175125_termos-boca.jpg
термос-боца - фото: “Натхан”
Oglas

Када планирате путовање или неки излазак ван града дужи од неколико сати требало би да се осигурате барем са минималном количином воде за пиће. 

Прочитајте још: Како да ПРИКУПЉЕНУ ВОДУ претворите у ПИЈАЋУ?

Трака за руку са отвором за палац омогућава сигурно ношење, фото: “Натхан”

Захваљујући свеприсутној ПЕТ амбалажи све ређе виђамо излетнике са термосима и чутурицама. Ипак, ако очекујете неки физички напор или сте изложени екстремим температурама наменске посуде – флашице пружају далеко већи комфор.  

Било да проводите ледено зимско јутро на чеки или возите бициклу по летњој жеги, добра изолација ће сатима држати одговарајућу температуру пића, што се позитивно одражава и на психофизичко стање.

Потпуно подесива трака за руку са отвором за палац, тркачима омогућава лакше ношење без стезања. 

 Добра флаша за воду треба да буде механички отпорна, одговарајуће изолована, да се може користити једном руком, лако се пуни, има малу масу и да се лако одржава. Притом не сме да утиче на укус течности…  

Спид Драв Инсулејтед Фласк калифорнијске компаније “Натхан” нуди све то уз рефлектујућу површину која осим одбијања сунчевих зрака добро дође да повећа уочљивост бициклисте/пешака под фаровима. 

Најлонска торбица у коју се пакује олакшава монтирање на опрему и допушта да уз воду увек буде и ваш смартфон или новчаник, кључеви и друге важне ситнице.  

Прочитајте још: Снабдети се питком водом на терену значи линију између живота и смрти: Ми вам представљамо неколико начина да преживите

Велики џеп са патент затварачем одговара већини паметних телефона, фото: “Натхан”

Запремина је 0,55 литара, има велики отвор који олакшава пуњење и чишћење, а материјал је несаломив и безбедан чак и за бебе. Цена је око 20 долара.  

Драган Шапоњић 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas