· · Коментари: 1
РАФТИНГ

ВОДИМО ВАС у Рафтинг Центар Дрина-Тара, највећи центар активног одмора у Европи

Уколико планирате да одмор проведете активно уз дозу адреналина, онда је рафтинг прави избор. Страни туристи једва чекају да се границе отворе и да "узму" и ове године своју дозу адреналина.

rafting-centar-drina-tara-foto1.jpg
Фото: Промо

У Републици Срској (БиХ), на магистралном путу ка Никшићу, удаљен 18 километара од Фоче налази се Рафтинг центар Дрина-Тара, као са старих разгледница, ушушкан у пејзажу нетакнутог зеленила и бистрооких ријека. Овај истински рај на земљи који  увек изнова фасцинира путнике намернике, сместио се у загрљају река Дрине и Таре, у подножју планине Вучево, на размеђу два национална парка- “Сутјеска“ и „Дурмитор“.

 

Фото: Промо

Рафтинг Центар Дрина-Тара, недалеко од Фоче, са око 400 лежајева у романтичним планинским бунгаловима, након двомесечне корона паузе, отвара своје капије и прима прве госте жељне правог одмора у нетакнутој природи.

Фантастична позиција овог рафтинг центра уз саму реку омогућавају му да се све рафтинг туре завршавају овде, у његовом пристаништу, што је велика предност у односу на сличне у овом дијелу Европе. Рафтинг Центар Дрина-Тара који успјешно послује више од 20 година, са 120 савремених, Лукс планинских бунгалова и око 400 лежајева, је највећи туристички комплекс активног одмора на европском континенту, али и најпосећенији. Рафтинг је у последњих неколико година право туристичко откровење, које све више налази поклонике и на другим континентима.

Поред комфора и врхунске организације, професионалности и највиших мера безбедности на гуменим чамцима, Рафтинг Центар Дрина-Тара препознаје се по љубазним домаћинима. Добродошлица уз традиционална јела и пића и незаборавне ноћи уз ватру, на самој обали реке, најчешћи су утисци и импресије гостију са свих меридијана.

 

Фото: Промо

РАФТИНГ, ОБЕЋАНИ РАЈ НА ТАРИ И ДРИНИ

Један од сталних гостију Рафтинг Центра Дрина-Тара, Душан Михалек из Тел Авива, јавио се ових дана пријатељима на Дрини и Тари, уз жељу да се на овим рекама, са старим знанцима види што пре.

- Једва чекам да прораде авио-линије и ето мене на рафтинг, прво са породицом, а онда са људима из Израела, којих је све више, а који су изузетно заинтересовани за рафтинг, сафари и хајкинг, које пружа ваш центар. - стоји у мејлу, кога је  написао Михалек,  а који се више од 30 година бави туризмом у Јерусалиму, Тел Авиву и другим мјестима у Израелу. Његову жељу деле и четири породице из Порторика, који су прошле године у овом центру провеле седам, како кажу, незаборавних дана и већ су букирали боравак у Рафтинг Центру Дрина-Тара, за  другу половину седмог месеца ове године.

- Још памтимо рафтинг на Тари, најчистијој  реци на свету, пешачење на Трновачко језеро на планини Маглић, незаборавни излет на Зеленгори, али и посету фарми сира на ободу кањона Таре.. - стоји у поруци људи из Јужне Америке.

 

Фото: Промо

 Интересовање за рафтинг Таром и Дрином је велико, истичу домаћини, и у другим земљама Европе, али и другим континентима. Сви, једноставно, прижељкују што скорије отварање граница и ублажавање мера изазваних корона пандемијом. Долазак на Тару и Дрину је овог лета је најбољи избор, али и привилегија људи жељних авантуристичког духа, активног одмора али и хедонистичког ужитка у предивној природи и уз надалеко познате традиционалне специјалитете из кухиње Рафтинг Центра Дрина-Тара! 

 

Фото: Промо

Ипак,овај крај Републике Српске највише посећују  гости из Србије и еxYу земаља који ће већ од наредне седмице моци нормално, без карантина и тестирања доци на рафтинг. Своју адреналинску авантуру већ сада можете резервисати на њиховом званичном сајту: www.рафтингтара.цом

 

Фото: Промо 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.