Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ЉУБАВ

ВОЛИМ моју девојку, али током СЕКСА мислим на другу! Да ли је то НОРМАЛНО?

То подједнако раде мушкарци и жене. Неки оправдано, а други апсолутно не.

1599828128_Depositphotos_230103976_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Током секса са својом вољеном мушкарци замишљају порно глумицу. Зашто то раде?

Клинички сексолог из Калифорније Мајкл Даун каже да постоје три разлога зашто љубавници током секса замишљају другу особу.

Прочитајте још: Партнер је МЛАЂИ од СИНА? Што да не, ако се испуни ОВАЈ УСЛОВ

- Ако мушкарац има проблема са ерекцијом и размишљање о некој порно глумици му помаже у томе, он треба да настави то да ради, јер је разлог сасвим оправдан - каже др Даун.

Жене фантазирају јер су под притиском!

Даун мисли да није опасно замишљати другог током секса, али то не сме да се ради стално. Рецимо, то раде жене током оралног секса јер су под притиском да сврше што пре, па им је потребна помоћ из фантазије.

Порно експеримент
Улицај порно филмова је огроман! Младић се задовољавао гледајући фимове са крупнијим женама. Убрзо се на улици окретао само за таквим дамама!

- Због фантазије не треба да се осећате кривим, али није добро ако стално замишљате исту особу или ситуацију - наглашава др Даун.

Мушкарци то раде јер много гледају порниће!

Доктор предлаже да се фантазија преприча партнеру, јер можда можете да је истварите?

Прочитајте још: Осећате да се ЉУБАВИ БЛИЖИ КРАЈ? Ових 10 знакова вам говоре да више НИСТЕ ЗАЉУБЉЕНЕ

 

Велики утицај на сексуалне фантазије имају и порно филмови. Мушакрци не смеју да претерују са гледањем оваквог садржаја, јер га нема у реалности. Уколико уживате у порно филмовима гледајте га са партнерком!

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas