· · Коментари: 0
НЕГА И ЛЕПОТА

Волите ЈАГОДЕ? Када чујете колико утичу на вашу лепоту, ОБОЖАВАЋЕТЕ ИХ! (РЕЦЕПТ)

Доносимо вам јединствени рецепт за маску, која ће вратити свежину вашем лицу.

1614899983_jagode.jpg
Фото: Pixabay

Сезона јагода већ је кренула, па се у супермаркетима могу пронаћи оне које стижу из топлијих крајева. Осим што уживамо у њиховом укусу, у десертима, колачима и тортама, јагоде су одличан савезник у одржавању лепоте и свежине лица.

Прочитајте још: Мучи вас ПЕРУТ? Направите смесу са ЛИМУНОМ

Млеко за чишћење лица
Јагоде ће послужити и као млеко за чишћење лица, а за то вам треба једна јагода, пар капи етеричног уља лаванде и кашику јогурта. Све добро промешајте и нанесите на влажну кожу. Након пар минута исперите и ваше ће лице засијати.

Јагоде садрже природне воћне киселине које кожи дају здраву румену боју. Јагоде ће одстранити одумрле ћелије и дубински очистити кожу. Један од начина како јагоде можете употребити у служби лепоте и за чишћење коже је природна маска.

Прочитајте још: Ипак постоји помоћ за ОЖИЉКЕ: Бирајте креме са овим састојцима

Састојци за припрему маске:

  • 30 грама јабука
  • 2 веће јагоде
  • кашика јогурта
  • кашика меда
  • кашика зелене глине

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Помешајте, изблендајте две јагоде са 30 грама јабука. Затим додајте кашику јогурта,кашику лековитог блата и кашику меда, како бисте добили чврсту крему. Маску нанесите на лице, пустите да делује 20 минута и исперите.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.