Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Србија

ВРАЊАНАЦ дао ОГЛАС за ЖЕНИДБУ, а жене се НАЉУТИЛЕ јер се ово налази на списку ЗАХТЕВА (ФОТО)

Оглас за женидбу који је дао један Врањанац, тридесетдеветогодишњи инжењер, постао је прави хит у том граду, али и на друштвеним мрежама.

1598861551_Depositphotos_222593038_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

У огласу којим је облепио улазна врата одељења Здравственог центра, он тражи искључиво запослену медицинску сестру, која још мора да буде висока, лепа, паметна, да зна да кува и да је здраве лозе.

Прочитајте још: ЛИНКОЛН је три пута видео ВАНЗЕМАЉЦЕ, а ЗНАО је да ће бити УБИЈЕН

- Јављају се на оглас. Већ сам заказао један долазак после радног времена. Јавила се једна из Крагујевца и једна из Београда - открива Врањанац за тв Прва.

Фото: Ј.С.

Будући младожења није желео пред камере јер има превише обавеза око кандидаткиња за брак. Он је потврдио да је инжењер машинства и да је добро ситуиран.

Прочитајте још: Овај храбри дечак је својој мајци спасио живот помоћу ИГРАЧКЕ (ФОТО)

Врањанке већ знају за оглас, али су помало и љуте, а Врањанци нису баш сигурни да постоји идеална жена.

Да није депресивна и да рађа мушку децу, тражи у огласу.

Од будуће жене младожења још тражи да није депресивна, да рађа мушку децу, да не провоцира и да живи за једног човека.

Прочитајте још: Снимак који је ОБИШАО СВЕТ: МЕДВЕД пришао АУТОМОБИЛУ и ОТВОРИО ВРАТА, а онда је уследио ОБРТ (ВИДЕО)

Многе цедуљице са бројевима телефона су већ узете са огласа што значи да и у Врању влада интересовање за ову брачну понуду.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas