Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МУШКА СТРАНА ПРИЧЕ

Време је да се СУОЧИТЕ са истином! Ево зашто су мушкарци ЛУДИ ЗА ПЛАВУШАМА

Жене плаве косе делују млађе и здравије него црнке или бринете, али истовремено и одају утисак промискуитетних дама

1597702279_plavusa.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Идол мушкараца, али и жена - Мерлин Монро. Савршена плавуша, која се узима за појам женске лепоте и сексипила, а управо то мушкарци управо виде у свакој плавуши на коју "налете".

Прочитајте још: ОВДЕ можете да бирате шта желите, а само КИЛОМЕТАР ДАЉЕ вас чека право изненађење (ФОТО)

Прочитајте још: "Моји синови су јели ПАРАДАЈЗ": Миона је направила ПОВРТЊАК КРАЈ САВЕ, а ово је њена ПРИЧА

Наиме, једно истраживање је показало да плавуше мушкарцима делују здравије и млађе него бринете и жене других боја косе. 

И док године успешно могу скрити испод светле косе, ово није предност за плавуше када је реч о озбиљним везама и шотенцијалном браку јер су тамнокосе жене пожељније за брак. Резултати истраживања показали су да тамнокосе жене имају већи родитељски потенцијал.


Фото: Depositosphotos

Прочитајте још: Бака је хтела да са 6 година будем ПРОСТИТУТКА, а кад су ме СИЛОВАЛИ, мама је упитала "Допустила си да ти то БЕСПЛАТНО ураде?"

Студија је обухватила 110 мушкараца и само је поткрепила резултате претходног истраживања, које је показало да плаве конобарице добијају веће напојнице. Такође, жене са дугом косом мушкарцима изгледају мање здраво и неговано него оне са косом средње дужине.

Прочитајте још: Мушкарци ПАРКИРАЈУ ауто за 15 секунди, али ЖЕНЕ су ипак боље У ОВОЈ СТВАРИ

- Према резултатима студије, чини се како мушкарци ипак мало више преферирају плавуше за провод, али су бринете више за озбиљну везу. Разлог има еволуцијске темеље. Док смо живели у пећинама, боја косе била је добар елемент за бирање партнера. С обзиром на то да коса са годинама тамни, жене са природно светлијом косом изгледају млађе и плодније - новоди се у закључку аутора студије.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas