Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Ове људе сви треба да имамо у животу: Показаће нам прави пут и извући ће најбоље из нас

Ове врсте људи сви имамо у свом окружењу.

1612276583_Depositphotos_27688113_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Ово су људи са којима не морамо да уживамо, али рад са њима је јако важно. Али, то је јако важно за учење и усмеравање на животни и духовни пут којим треба да идемо и тако да испољимо најбољи део себе. Ово су 3 типа људи који ће нам помоћи да кренемо правим путем:

Прочитајте још: ДРЕКАВЦИ и санђаме у ЛАПОВУ: Стигао је гласник кнеза ЛАЗАРА и невеста је постала УТВАРА

1. Сродна душа

Током живота наилазићемо на људе са којима ћемо бити повезани на дубљем нивоу. Неке за њих ћемо мислити да су наше сродне душе, а неки ће бити породичне, пријатељске душе који се другачије зову и "племенским душама". То су људи са којима се јаче повезујемо. Сматра се да су то душе које су доживела заједничку реинкарнацију током многих живота. Појам "сродне душе" не значи нужно љубавни однос са супротним полом. Првенствено се односи на дубоку повезаност, осећај припадности у њиховом друштву. Када их видите имаћете осећај да сте срели некога кога дуго нисте видели.

Прочитајте још: Шта је заиста убило краља рокенрола? Мистериозна смрт Елвиса Прислија и после 44 године је под велом тајни

2. Ментор

Ова особа се манифестовати у разним облицима: као члан породице, професор, пријатељ. Овај човек је оличење мудрости и то треба да пренесе и на нас. Углавном су старији од нас, јер ће их красити богато животно искуство које посдују. Они су ту да би вас подстакли, подржали и инспирисали. Тај однос може бити и међусобан: учитељ може доста знања пренети ученику, а исто тако може и од њега доста научити.

Када сретнемо неке особе имаћемо осећај да их већ дуже време знамо

Прочајте још: На помолу је ОБРТ у случају "РОЗВЕЛ": Откривен ТАЈНИ дневник кључног обавештајца! (ВИДЕО)

3. Ваша супротност 

Иако неке супротности могу да доведу до много енергетских неслагања, та особа заправо има другачији циљ - да нас усмери на прави пут. Људи који су нам супротност, даће нам снагу када смо без енергије. Нећемо се увек слагати са њима, али то не треба лично да схватамо. Њихова улога је да нас претворе у најбољу верзију себе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas