Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Јакна Вајрлибирд

Ветар, киша, снег: ВРТЛОГ који греје (ФОТО)

Ова популарна 3-у-1 јакна одликује се водоотпорном прозрачном спољном ветровком и термо-рефлектујућим, изолованим улошком који може да се носити одвојено или заједно за максималну топлину

1610542218_columbia-jakna.jpg
цолумбиа-јакна - фото: “Цолумбиа”
Oglas

Свако годишње доба захтева адекватну одећу и слојевито облачење, које током летњих месеци омогућава скидање слојева ради расхлађивања, а зими њихово постепено облачење (слагање).  

Прочитајте још: У ГРАДУ или ДИВЉИНИ, све најважније ствари су уз вас (ФОТО)

Популарна и удобна јакна 3 у 1 названа Вртлог, фото: “Цолумбиа”

Планинари, скијаши, трекери, љубитељи шетње кроз природу, сви траже лагану, удобну одећу да их заштити од хладноће, снажног ветра и падавина. Тренутно, један од најпопуларнијих модела на тржишту САД је јакна Вајрлибирд (вртлог) произвођача “Цолумбиа”, а прави се како за мушкарце, тако и за жене.  

Штепани уложак са рефлектујућим слојем може да се носи и као посебна јакна, фото: “Цолумбиа”

У питању је модуларни део одеће са спољашњим слојем који је водонепропусан (горетеx мембрана) и механички отпоран. Има подесиву капуљачу И манжетне, лако доступне џепове за смештај заштитних наочара или ски карте и отворе за проветравање, испод пазуха. 

Унутрашња јакна може да се носи као засебан део одеће. Лагана је, са добром изолацијом и проштепана, а до тела је рефлектујући слој који додатно чува телесну топлоту.  

Прочитајте још: Постоји више начина да се побринете за могуће посекотине, али ОВАЈ комплет је закон

Отвори за вентилацију испод пазуха, фото: “Цолумбиа”

Добро осмишљен систем закопчавања омогућава једноставну регулацију нивоа заштите од хладноће. Цена је око 220 долара. 

Драган Шапоњић  

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas