Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ

Xiaomi представио гејмерске телефоне са 12 GB RAM меморије (ВИДЕО)

Нова серија уређаја Black Shark 3 доноси нови осећај управљања игрицом са физичким тастерима и слањем гласовних наредби актерима

xiaomi.jpg
Фото: Енгадгет
Oglas

Компанија Xiaomi представила је нове уређаје у подручју гејмерских телефона. Серија мобилних телефона под називом Black Shark 3 обухвата укупно 5 нових супер телефона, а чија цена се креће између 500 и 800 долара.

Ови телефони посебно су атрактивни због напредних функција које ће одушевити играче видео игара. Представљамо два модела уређаја, Black Shark 3 и Black Shark 3 Pro који долазе у неколико варијанти у зависности од величине RAM и меморије за складиштење података.

Прочитајте још: Продужите им век: Ево како се правилно пуне батерије паметних телефона

Блацк Схарк 3 уређај има 6.67 инчни AMOLED екран са максималном резолуцијом од 2400 x 1080 пиксела, а ради на фреквенцији од 90 Hz. Екран Black Shark 3 Pro уређаја је већи и износи 7.1 инча са резолуцијом од 3120 x 1440 пиксела. У унутрашњости оба уређаја налази се Snapdragon 865, који подржава рад на 5G мрежама.


Фото: Енгадгет

Корисници могу бирати између 8 и 12 GB радне меморије, као и између 128 и 256 GB меморије за складиштење података. Уређај има и посебно дизајнирано хлађење које се састоји од две парне коморе између којих се налази матична плоча, популарни Sandwich Cooling System. Black Shark 3 уређај има батерију капацитета 4.720 mAh, док Pro верзија има батерију већег капацитета, од 5.000 mAh коју је могуће напунити до 100 одсто за свега 38 минута.


Фото: Енгадгет

Прочитајте још: Ако укључите ОВУ ОПЦИЈУ на телефону, батерија на Андроиду ће трајати дуже

Оба уређаја имају подршку за гласовне наредбе током играња. Посебан новитет су физички тастери на Про верзији који  омогућују управљање током играња игре, а налазе се изван уређаја према потреби и након завршеног играња враћају се у кућиште.

Цена основе верзије уређаја коштаће око 500 долара, док најскупљи модел стајати око 800 долара.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas