Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
НЕВЕРОВАТНО

За 3 године УШТЕДЕЛА за стан:Једноставан трик постао је прави хит на интернету

У чему је тајна?

1614584272_Capture.JPG
Фото: Yоутубе Принтсцреен
Oglas

Шери Хауви (Цхерие Хоwие) све је одушевила својим начином штедње, а овако могу штедети сви који имају довољно велика примања да покрију све животне трошкове.

Новозеланђанка Шери Хауви постала је прави хит на интернету након што је поделила једноставан трик којим је у три године уштедела новац за нови стан, а свој "рецепт" открила је у једној групи на Фацебооку, где је многе одушевила својим начином штедње.

Она је још 2015. године купила нови стан у Окланду након што је за њега штеђела само три године.

- Моја мајка научила ме је да овако организујем трошење новца и након три године могла сам да купим стан - написала је Шери.

И, у чему је тајна?

Шери тврди како је потребно да новац који зарађујете поделите на три различита рачуна. Први је рачун за уобичајене трошкове попут режија, кирије, превоза, недељног џепарца и сл. На други рачун треба да пребаците новац који планирате да трошите за одлазак фризеру, куповину одеће и обуће, поклоне, одлазак лекару, док на трећи рачун треба да одвојите новац који желите да уштедите.

Она каже како је јако битно држати се ових подела и не трошити више од планираног.

- Немојте да будете у искушењу да с другог рачуна трошите новац за намирнице или обрнуто, важно је да се придржавате онога што сте сами одредили - саветује Шери која објашњава како на овај начин не треба нужно штедети за стан, већ за оно што одређена особа жели, попут путовања, новог аутомобила...

Дакле, важно је "само" да имате довољно велика примања да можете да одвојите новац на три различита рачуна.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas