Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДОЧЕК

За дочек само ГЛАМУР: Ова боја хаљине је ХИТ сезоне, а стајаће вам савршено

Где год славили морате се дотерати. Ништа није много за дочек, јер жена треба да сија, светлуца, блиста!

1608977198_depo.png
Фото: Депозитфото
Oglas

За новогодишње вече важи неписано правило да је тада све дозвољено, што се односи и на одевне комбинације.

Прочитајте још: Поноћ не смете дочекати без НОВОГОДИШЊИХ ЧАРАПА! Изабрали смо најлуђе моделе (ФОТО)

Тих последњих сати у старој години, и првих у наредној, кроз облачење можете показати сву своју смелост, ексцентричност и елеганцију, без бојазни да ћете у било чему претерати. Тако је и ове, најнеобичније Нове године до сада, посебне по томе што ћемо је махом провести у кући, уместо на неком раскошном дочеку.

Фото: Депозит
Унесите дах гламура, ма где чекали!

Међутим, то није разлог да је не учинимо свечаном, бар за себе и своје најближе, тако што ћемо се обући у новогодишње тоалете и њима донети дах гламура, где год да смо.

Прочитајте још: Како бисте ви реаговали? Породица није могла да поверује шта види на новогодишњој јелки? (ФОТО)

Непогрешив избор су дуге хаљине сребрне боје, са воланима или шлепом, преко којих се носе капути исте боје, са ресама на крајевима или сјајни, црни сакои.

Са сребрном хаљином и црним сакоом нема грешке.

Краљевско плава боја сама по себи је изражајна и свечана, било да се светлуцаво прелива на хаљини асиметричног горњег дела, са спуштеним раменом, уз коју иду дуге, плишане рукавице исте боје, било да је на хаљини са упечатљивим детаљима, попут веза, перја и транспарентног попрсја и рукава.

Прочитајте још: Поступци који не привлаче пажњу МУШКАРАЦА: Избегавајте их

Сензуалност и женственост одлично се постиже и црном бојом, у хаљини која је готово цела прозирна, са тамноцрном чипком на грудима и доњем делу. Заводљивост ћете нагласити и изразито дубоким шлицом на дугим хаљинама са високим струком, асиметричног кроја.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas