Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Зачините своју везу: Пет друштвених игара за парове

Игре које можете играти у пару.

1610453386_Depositphotos_7800500_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Сви смо под свакодневним стресом и бригама, током читавог дана јурцамо да завршимо неке обавезе, несхватајући да нам у току дана треба и кратак предах од те гунгуле.

Прочитајте још: Четири једноставна објашњења зашто жене НЕ РАЗУМЕЈУ мушкарце

Уместо да са партнером гледамо серије и филмове, можемо заједничко време и другачије искорисити, на пример заједничким играма које могу бити опуштајуће и забавне. Било да су то карте, игре на табли, или игре засноване на разговорима - све ово може бити одличан начин да се повежемо, да покажемо вештине и да унесемо неке новине у виђањима. Такође, игре могу бити добар начин да сазнамо нешто више о партнеру.

Прочитајте још: ПРЕПОЗНАЈТЕ ИХ: Пет знакова да он ипак није "онај прави"

1. Музикче погађалице

Изаберите неку од песама из музичке библиотеке или омиљене плејлисте и репродукујте наизменично исечке од 3 до 5 секунди.  Затим пустите партнера да погађа песме. Доделите по један поен за тачан наслов песме и извођача. Сазнаћете више о међусобним музичким укусима, а и забавићете се!

Прочитајте још: ОПАСНО: Јануарска депресија је чешћа него што мислите, а ПРЕПОЗНАЈЕ се лако

2. Покер удвоје

Изазовите свог партнера у овој игри покера за два играча, где ћете наизменично бити дилер. Затим погледајте да ли можете да знате када ваш партнер блефира и ставите своје опкладе по избору.

3. Соба за бекство (Есцапе роом)

Предност виртуелне собе за бег је та што ћете играти као тим, а не једно против другог. То може бити одлична активност за други или трећи састанак, тако да можете да схватите темперамент свог партнера.

Прочитајте још: Како сте се упознали? Ако је преко апликација, научници објашњавају колико ће ваша веза бити успешна!

4. Монопол

Видећете како обоје решавате сукобе и проблеме када будете преговарали у овој игри. Ако имате довољно времена, смирите се, баците коцкице и погледајте колико имовине можете акумулирати. 

5. Мистериозно пиће

Изаберите своја омиљена алкохолна или безалкохолна пића - за алкохол, покушајте да купите неколико мини узорака - и нека ваш партнер проба и погоди сваки док су му очи завезане. Да би избегао проблеме са мешањем ликера, ваш партнер може да погоди врсте рума, на пример, или вискија (ако имате велику колекцију) - или да види да ли може да разликују сокове.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas