Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОВРАТАК

Заказана ПРЕМИЈЕРА специјалне епизоде ПРИЈАТЕЉА: Ево када ћете моћи да их гледате

Популарну шесторку гледаћемо овог маја.

1620988539_PRIJATELJI.png
фото: Принтскрин/Јутјуб/PureBloodPaul
Oglas

Дуго очекивана специјална епизода култних "Пријатеља" под називом "Пријатељи: Поновно окупљање" биће премијерно приказана 27. маја на "ХБО Максу".

Специјал ће симболично бити приказан на годишњицу лансирања "ХБО Макса" и тачно годину дана након што је првобитно била заказана премијера.

Прочитајте још: Ово сигурно нисте знали: Колико кафа су попили глумци из серије ПРИЈАТЕЉИ? (ФОТО)

Снимање специјала је померан неколико пута због пандемије. Прво снимање било је заказано за фебруар 2020. године, али је снимање одрађено тек у априлу ове године.

У овој епизоди глумиће популарна шесторка у пуном саставу, коју чине Џенифер Анистон, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Метју Пери и Дејвид Швимер.

Извори блиски пројекту рекли су прошле године да ће свако од њих добити најмање 2,5 милиона долара за ово снимање, пише "Вариети".

У овом серијалу појавиће се и гости попут Дејвида Бекама, Џастина Бибера, Синди Крафорд, Лејди Гаге, Каре Делевињ, и других.

Прочитајте још: Након 20 година откривена истина о ПРИЈАТЕЉИМА: Ова глумица је требало да глуми Рејчел

У 2020. години свих 10 сезона култне серије од "Нетфликса" преузео је "ХБО Макс", а уговор на права о серији коштао је "Варнер Медију" преко 400 милиона долара.

Бен Винстон потписује режију овог специјала "Пријатеља".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas