Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПМС

Заказујте састанке и доносите ОДЛУКЕ у складу са месечним циклусом. Ево распореда

Миранда Греј, мотивациона говорница каже да менструални циклус жене треба да искористе за личну добробит и да тада доносе важне пословне одлуке.

1607156468_Depositphotos_202016068_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Припаднице лепшег пола углавном су на мети критика у време ПМС-а, јер им се приписује нервоза, ратоборни "наступи", тромост или плачљивост.

Прочитајте још: Храна која може да ублажи менструални бол

- Ово је потпуно логично, јер хормони осцилирају током месеца, одређујући ниво енергије, снагу и вољни моменат, па се даме различито осећају од дана до дана. Циклус може да им буде водич за професионални успех, како би извукле максимум из себе и усмериле потенцијале на прави начин - поручује Грејова.

А, пре ПМС?
Дани пред менструацију су плодни за испољавање креативности, односно за осмишљавање и разрађивање идеја. У том периоду пожељно је да се избегава тимски рад, јер је појачана нервоза.

Она тврди да је управо то календар по којем би жене требало да се оријентишу, а на чему би сваки мушкарац могао да им позавиди.

Кључне састанке заказујте у време овулације!

Миранда каже да је најважнија недеља после циклуса, која је одличан термин за почетак нових пројеката. Иако мисли пре свега на пословне подухвате, она додаје да је то добар период и за отпочињање нових корака у приватном животу, као што је дијета.

Ако већ могу да бирају, препорука је да важне састанке заказују током овулације, јер су тада највештије у комуникацији.

Прочитајте још: ЗДРАВЉЕ ЖЕНА: Најчешћи разлози нередовног циклуса

Веровали или не, Мирандин савет је да баш током циклуса свака жена прионе на доношење тешких одлука, као што су промена посла или у приватном животу - излазак из лоше везе. Мотивациона говорница сматра да су даме у тим данима кадре да посматрају ширу слику и да на основу ње искристалишу или препознају своје најдубље потребе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas