Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Фантазија

Замислите НАЈЛУКСУЗНИЈИ теренац на свету који је бржи од 300 км на час! То је "бентли бентајга спид"! (ВИДЕО)

Чувена компанија сада представила најмоћнију и најстреловитију верзију свог СУВ икада

1597317591_Bentayga-Speed---1.jpg
Фото:"Бентли"
Oglas

Ако имате 246.825 долара сасвим сигурно нећете купити "основну верзију" чудесног СУВ возила "Бентлија", луксузне "бентајге"! Макар она била и из едиције "спид", последње верзије теренца који је продат у више од 20.000 примерака до сада! И која је понела титулу најбржег теренског возила на свету!

Прочитајте још: ЗА СРБЕ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА! У овом хотелу деца бораве БЕСПЛАТНО, а добија се и ПОСЕБАН ПОПУСТ (ФОТО)

Прочитајте још: Да ли знате зашто је ово возило проглашено за "Аутомобил 20. века"? (ВИДЕО)

Без обзира што би списак опреме коју има основна верзија заузео један просечни ток руских класика, купци овог аутомобила не жале новац да добију још "нешто ексклузивније".

Фото:"Бентли"

Луксуза никад превише, баш као ни брзине.

"Бентли" зна како да размази купце па је мало променио екстеријер, мало више ентеријер, додао је све што се може замислити од савремене "подршке возачу", изабрао још ексклузивнију опрему, финију кожу, скупље материјале. Само на карбон-керамичким кочницама је "уштедео" око 15 килограма! А оне могу да издрже и температуру од 1.884 степена Целзијуса.

Под хаубу су у "Бентлију" уградили нови бензински мотор који га је учинио најмоћнијим и најбржим "бентајгом" икада!

Мотор има радну запремину од 6.0 литара! Распоређену у 12 цилиндара у "даблве" распореду. Ту је смештена ергела од 635  најчистокрвнијих енглеских "коња". Обртни момент је такав да би га пожелели и неки камиони - чак 900 нм!

Прочитајте још: Ово је време СУВ возила, екипа "Магазина Новости" открива ЗАШТО (ФОТО)

То омогућава да овај лепотан просто лети друмом! Убрзава од 0 - 100 километара на час за невероватних 3,9 секунди! Максимална брзина је 306 километара на час! Најбржи СУВ на свету!

                                                        Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas