Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРЕВЕНЦИЈА

Занемарите ШУМЕЋЕ таблете! Учините нешто за ваше здравље и направите сами ВИТАМИН Ц (РЕЦЕПТ)

Током пандемије вируса, лекари препоручују што већи унос витамина Ц у циљу јачања имунитета

1608849240_fruits-3137112_960_720.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Јачање имунитета кључна је одлука за превенцију од вируса, грипа и прехладе у време светске пандемије и широког ризика по здравље. Додатани унос витамина препорука је лекара за људе свих урзасних доби, али уз ову препоруку увек иде и чињеница да је унос приодног извора витамина Ц најделотворнија.

Прочитајте још: ЧУВЕНИ лекар МОЛОХОВ се куне у КРАЉА ЈЕСЕНИ и ЦАРА ЗИМЕ: Руси лече 20 БОЛЕСТИ белим кореном!

Доносимо вам рецепт за домаћи витамин Ц у праху, као и препоруку за његово конзмирање.

Рецепт за домаћи витамин Ц

За припрему препарата потребни су цитруси, лимун, поморанџа, грејп, лимета, мандарина или друго сезонски доступно цитрусно воће. Препорука је да то буду органски цитруси, или бат они за које неко може да вам гарантује да нису прскани пестицидима јер је за припрему потребна кора производа.

Фото: Depositphotos

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

Након што поједете или оцедите цитрусе, оперите и исецкајте кору употребљеног воћа, ставите је широко распоређену на чисту тканину или тацну и оставите неколико дана на собној температури док не постане сува и хрскава.

Прочитајте још: Руски травар ДМИТРИ: Мушкарци, не купујте скупе препарате, ОВА БИЉКА спречава ЋЕЛАВОСТ

 

Затим ту суву кору ставите у блендер и миксујте док не добијете прах онолико фино или грубо колико желите. Сачувајте цитрусни прах у посуди која не пропушта ваздух и коју ћете чувати на сувом и хладном месту.  

Конзумирање витамина Ц

Количину витамина потребно је да прилагодите свом телу. Кора цитруса садржи врло високе дозе витамина Ц. Чак 100 грама коре даје око 130 милиграма витамина Ц. Сам плод поморанџе даје само 71 милиграма овог витамина на 100 грама воћа. Уз то кора цитруса је препуна ензима и фитонутријената.

Прочитајте још: Кошта 40 динара и ПРОВЕРЕН је зимски руски лек за подизање имунитета

Конзумирајте барем 1 кафену кашичицу на дневној бази. Додајте је у каше, супе, салате, сокове, десерте. Једна кашичица је довољна за унос комплетног комплекса Ц витамина, укључујући нарингин, рутин, хесперидин и са осталим биофлавоноидима у количини која је вашем телу потребна за један дан.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas