· · Коментари: 0
СЕЋАЊА

Њена појава и данас оставља без даха: Препознајете ли глумицу са слике? (ФОТО)

Глумица Тања Бошковић и у седмој деценији важи за једну од најлепших српских глумица, а у младости је очаравала својом лепотом.

1614580327_Capture.JPG

Прослављена глумица одувек је пленила својом харизмом и шармом.

Рођена је 27. јуна 1953. године у Београду. Живела је у Аранђеловцу до своје седамнаесте године, а потом у Београду, кратко време и у Њујорку. 

Гимназију је завршила у Аранђеловцу, а на Факултету драмских уметности у Београду дипломирала је 1973. године у класи професора Предрага Бајчетића.

Прочитајте још: Дара Џокић некад и сад: Да ли бисте је препознали? (ФОТО)

Славна глумица је још од тинејџерских дана мамила уздахе и никога није остављала равнодушним својом појавом.

Крупне очи и лице као од порцелана уз извајану фигуру, чинили су ову младу глумицу у успону заносном лепотицом.

Глума је њена највећа љубав и управо захваљујући даскама које живот значе и филмском платну, Србија је упознала Тању у различитим улогама и разним трансформацијама.

Прву главну улогу остварила је 1974. године у филму Кошава. Исте године снима и серију Дивље јагоде. Увек је на посебан начин давала себе и у улози коју је тумачила откидала комадић своје индивидуалности.

Прочитајте још: "У неким тренуцима зажалим што нисам постала мајка": Емотивна исповест Горице Поповић оставља без даха

Важи за даму од стила са префињеним гласом, а када видите како је изгледала у младости остаћете очарани.

Природна лепота и став који носи у себи дају јој ноту посебности која је карактеристична њној личности.

Прочитајте још: Млади глумац из серије "Тајна винове лозе" открио непознате детаље о Слободи Мићаловић

Прочитајте још: "Испала сам јако наивна": Весна Дедић први пут јавно проговорила о свађи са Сањом Маринковић

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.