· · Коментари: 0
ЛИЦА

Запамтите ово име: АВКВАФИНА - нова ЗВЕЗДА која ће вас засмејавати годинама

Њено право име је Нора Лум, америчка је глумица, реперка, списатељица, комичарка коју сте сигурно приметили у филму "Лудо богати Азиајти".

Њено време тек долази, иако се успела да се истакне још 2012. године када је објавила реп-хит "Мој ваг" на Јутјубу. Убрзо је објавила и хитове "Мај Дик" и "Зелени чај", а онда и дебитанстски албум. Ипак, глобалну славу постигла је глумом.

Прочитајте још: Глумила је лезбо сцене у "Сенкама над Балканом", а сада српска глумица бриљира у аустралијском трилеру

Рођена је 1988. године, а прву улогу снимила је са 15 година. Тада је била на "великим мукама", јер се двоумила које уметничко име да узме: Аквафина или Неутрогена. Одлучили су се за прво, али је убацила слово "в", јер тако звучи смешније.

После поменутих хитова постала је реп звезда, а била је и део докуметнарца "Бед реп" о азијским реперима. Ипак, Авквафина је, пре свега, комичарка. Дала је глас у цртаном филму Сунђер Боб, у филму "Џуманџи", "Енгри брдс", "Симпсоновима", али и Дизнијевом филму "Раја и последњи змај" који ћемо ускоро гледати.

Упркос бројним успешним улогама, публика у Србији је зна као (ново) богаташицу Го Пек Лин која у Сингапуру дочекује другарицу из Америке у филму "Лудо богати Азијати". Улога је комична и, практично, најбоље одглумљена у овом светском хиту.

Она је једна од шест глумица азијског порекла које су номиноване за "Златни глобус", који је ове године и добила.

 

Прочитајте још: Бред Пит молио Мајка Тајсона да га не пребије: Пустио сам их да заврше акцију, а глумац је пребледео (Фото)

Блиска је са баком и њихове заједничке тренутке често објављује на друштвеним мрежама.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.