· · Коментари: 0
РУСКА МЕДИЦИНА

Заштите се од вируса РУСКОМ МЕТОДОМ! Потребно је само да ПОТОПИТЕ НОГЕ, а ево и како

Снажан имунитете кључан је за очување здравља, посебно у периодима када глобална пандемија вируса куца на врата сваком човеку.

1598993060_noge-u-vodi.png
Фото: Pixabay

Поред бројних метода којима се јача имунитет, који се првенствено односе на унос здравих намирница и воћа богатог витаминима, чувени руски доктор Сергеј Бубновски тврди да је за јак организам потребно свакодневно примењивати једноставну животну навику – сваког дана потпити ноге у хладну воду!

Прочитајте још: ВАЖНО је очистити ЧЕТКУ ЗА КОСУ: Ево на који начин најбоље одстранити БАКТЕРИЈЕ

Како тврди овај светски познати специјалиста за кинезитерапију, који о својим методама лечења држи предавања широм света, уколико свако вече пре спавања потпоите ноге у хладну воду бићете сведок препорода сопственог организма. 

Ова метода  је изразито делотворна посебно код људи који већи део дана проводе седећи у канцеларијским столицама
Фото: Depositphotos

Иако ова метода не делује учинковито када је послушате на први поглед, руски научник тврди да је изразито делотворна посебно код људи који већи део дана проводе седећи у канцеларијским столицама.

Како објашњава Сергеј Бубновски, кључ за јачи имуни систем је један метод, који уколико постане пракса у свакодневном животу, сачуваће нас многих болести. 

Прочитајте још: ОВДЕ можете да бирате шта желите, а само КИЛОЕМТАР ДАЉЕ вас чека право изненађење (ФОТО)

- Све што треба да урадите јесте да држите своја стопала у хладној води, сваког дана када дођете са посла. Ово ће невероватно опустити ваша стопала након напорног дана на послу и направити чудо за ваш имуни систем – објашњава овај светски познати стручњак.

Без бриге због ледене воде
Доктор Сергеј Бубновски каже да не би требало да будете забринути због хладне воде ако сте прехлађени. Он гарантује да ће вам ова метода бити од користи и да вам неће нашкодити на било који начин.

Прочитајте још: Лице негује КУЋНА РАДИНОСТ! Направите домаће МАСКЕ за све типове коже

Московски специјалиста за кинезитерапију додаје да је кључ ове методе користити хладну воду, па чак и воду са комадима леда потопљеним у њу. Никако топлу, никако млаку воду, већа само и искључиво хладну воду.

Прочитајте још: Жене СВАКОГ ДАНА праве ову фризуру, а не знају колико ШТЕТИ КОСИ

- Када дођете кући, напуните лавор хладном водом и држите стопала у њему 15 минута. Осушите стопала и обујте пар вунених чарапа. Уживајте у топлоти и запамтите, ово би требало понављати сваке вечери ако желите ојачати свој имунитет – изричит је професор доктор Бубновски.

Прочитајте још: Сува и оштећена КОСА: Једноставни савети ФРИЗЕРА за проблеме које сви имамо

Ова метода је такође корисна ако сте прехлађени, наглашава овај стручњак. У овом случају би требало неколико пута понављати ову методу, а не само једном дневно. Прехлада би убрзо требало да нестане, док ће оболели организам убрзо бити препорођен.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.