Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Рукавице Сеалскинз

Заштитите НАЈДРАГОЦЕНИЈИ АЛАТ, а ево и како

Добре рукавице чувају шаке не само од хладноће, него и од ситних повреда, опекотина, прљавштине...

1610963823_rukavice.jpg
рукавице - фото: “Сеалскинз”
Oglas

Шаке су најдрагоценији и најспособнији алат којим располажемо. Због тога им треба пружити адекватну заштиту, која барем у нашем окружењу, најчешће изостаје.  

Прочитајте још: Време је за чај, а ево у чему можете да га спремите (ВИДЕО)

Притом не мислимо само на зимску хладноћу већ на све врсте негативних утицаја. Ако погледате слике савремених елитних јединица, без обзира да ли је реч о војницима у пустињи или СВАТ тимовима у урбаном окружењу, рукавице су неизоставан део опреме. С разлогом, јер добре рукавице чувају шаке од ситних повреда, влаге, опекотина, екстремних температура, прљавштине. Притом помажу да се задржи тактилна осетљивост врхова прстију која у неким ситуацијама може бити незаменљива.  

Рукавице Алл Сеасон омогућавају коришћење уређаја са тач-скрин функцијом, фото: “Сеалскинз”

Британска компанија “Сеалскинз” има преко тридесет година искуства у изради специјализоване опреме за екстремне услове али и свакодневну употребу. Њихове производе користе планинари, истраживачи, војници, скијаши, морнари, бајкери и многи други профили који практикују активности у захтевном окружењу. 

Модел универзалних рукавица Алл Сеасон су одличан пример квалитета и практичности. Израђене су од комбинације меке козије коже са синтетичким платном и водонепропусном мембраном која спречава прекомерно знојење шака.  

Прочитајте још: Клизаво тло и падавине су изазов за ОПРЕМУ

Британске водонепрописне рукавице користе планинари, истраживачи, војници, скијаши, морнари, бајкери, фото: “Сеалскинз”

Ове водонепропусне рукавице, лако се облаче и прилагођавају рукама, веома су удобне и спречавају клизање. Посебна превлака на кажипрсту допуштају коришћење уређаја са тач-скрин функцијом. Цена почиње од 40 евра у зависности од места набавке.  

Драган Шапоњић 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas