Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Зашто је добро да убаците АСПИРИН у веш-машину: Постоји добар разлог!

Да ли сте знали за ово?

1617297501_washing-machine-2668472_640.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Према америчкој анкети о употреби времена коју је спровело америчко Министарство рада, жене просечно проводе 17 минута дневно на прању веша.

Прочитајте још: Како да вам купатило увек буде чисто? Погледајте 4 одлична предлога

У случају да тражите паметне савете о томе како да своју одећу учините меком - ови трикову су само за вас.

Можете користити неке једноставне ствари које имате код куће у машини за прање веша како бисте лако избацили и најтврдокорније мрље и брже се осушили.

Прочитајте још: НЕВЕРОВАТНО! Ова жена сипа сунцокретово уље у све ОДВОДЕ већ 25 година, кад код ОДЕ НА ОДМОР! И ви ћете

Аспирин дубоко улази у тканину замрљане одеће и ефикасно уклања прљавштину. Посебно је добар за кошуље са мрљама од зноја, јер се аспирин лако разбија и уклања ону фрустрирајућу жућкасту нијансу. Ако растворите аспирин у хладној води, то ће вам помоћи да се решите чак и мрља од крви на одећи! Заиста је важно да вода буде хладна јер ће врућа вода фиксирати протеине у крви само дубоко у тканину.

Током прања веша се не препоручује додавање течног омекшивача, посебно када перете белу одећу. Не сортирајте одећу по боји, сортирајте је по густини тканине. Тешке тканине упијају више воде од лакших, због чега се детерџент у различитом степену испире из различитих предмета. 

   Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas