Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕГА

Зашто је ЈАСМИН одличан састојак за НЕГУ КОЖЕ током ЗИМЕ

Јасмин је одличан у борби против сезонски уморне коже.

1602676158_Depositphotos_25289871_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Ако сте потпуно збуњени и питате се када, због промене годишњег доба, морате да промените рутину неге, можемо вас одмах утешити, јер нисте једини. Иако ваша летња рутина дотеривања и даље може бити сјајна, није баш погодна за ниже температуре. Кожа се зими обично исуши, што значи да чак и масна кожа може постати сува и испуцала.

Јасмин је одличан у борби против сезонски уморне коже. Цветни екстракт је дуго био међу састојцима многих производа, од парфема до лекова против болова. 

Када се нанесе кроз храњиву крему на лице, смањује видљивост бубуљица и суве коже. Не можемо га тачно назвати леком, али ни то није далеко од те тврдње.

Погодан је за све типове коже

Јасмин нежно осветљава, умирује и влажи кожу.

- Јасмин је есенцијално уље и екстракти могу помоћи у враћању влаге на кожи, као и заштити коже антибактеријским својствима - објашњава Тереза Линке, директорка за глобално образовање и обуку.

Прочитајте још: Знате ли како се ПРАВИЛНО наноси КРЕМА на лице? Није онако како сте мислили

Изнад свега, нежан је и уравнотежен, што значи да не иритира осетљиву кожу нити изазива ерупције на кожи склоној акнама, упркос врло хидратантним својствима.

Фото: Депозит
Веома је хидратантно, али неће зачепити поре

Јасмин је идеалан за кожу којој је потребна хидратација, али не зачепљује поре, као и многи други хидратантни производи за негу коже. Ова антибактеријска својства помажу чак и у уклањању тврдоглавих мрља од бубуљица (као и немогућих ожиљака које обично остављају за собом), као и у спречавању стварања нових акни. 

Кожа склона акнама обично је дехидрирана, а не сува, а јасмин помаже у смањењу дехидрације без преоптерећења коже влагом. У основи је врло универзални састојак.

Прочитајте још: Свиђа вам се тренд "NO MAKE UP", али ТО не значи БЕЗ ШМИНКЕ, већ нешто што НЕ ОЧЕКУЈЕТЕ

Одличан је за заштиту коже
Фото: Депозит

Антиоксиданти су главни у борби против спољних утицаја и слободних радикала, а јасмин их изузетно садржи. Антиоксиданти у комбинацији са јасмин антисептичним, антибактеријским и антивирусним компонентама такође помажу у повећању природног отпора коже. То је пресудно када је време хладније и ваша кожа је најрањивија, јер је изненада изложена неочекиваним и понекад драстичним променама температуре.

Прочитајте још: Вау! НАЈБОЉЕ истакнуте очи добићете овим 2 у 1 производом, а није АЈЛАЈНЕР

Има огромна својства ароматерапије

Када се јасмин наноси на кожу, његова ароматерапеутска својства имају неупоредив ефекат на ум и тело. А зима је дефинитивно доба године када нам с времена на време треба мало опуштања. Зато следећи пут када купите нову крему, пажљиво погледајте састојке и уверите се да је екстракт јасмина што је више могуће на врху листе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas