Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРОМО

Зашто мушкарци који треба да оперишу простату бирају ЛАСЕР?

Одлична брига о простати.

1615910752_prostata-.jpg
Фото: Промо
Oglas

Простата ствара свакодневне непријатности мушкарцима старијим од 50 година. Иако разноврсне, жалбе се углавном своде на проблеме с мокрењем и на прогресивно смањивање млаза урина. Ако једна група мушкараца пати од учесталих позива и честих одлазака у тоалет, друга готово да и не излази из тоалета због отежаног мокрења и немогућности потпуног пражњења бешике. Консултација са урологом је обавезна. У ЛАСЕР МЕДу Београд ПО ЦЕНИ КОНСУЛТАЦИЈЕ ради се КОМПЛЕТАН ПРЕГЛЕД ПРОСТАТЕ. Преглед обухвата: консултацију са урологом, мерење обима простате, мерење резидуалног урина, тумор маркер ПСА.

Лечење започиње лековима који само ублажавају ситуацију, али не могу зауставити раст простате. Када лекови не помажу, приступа се оперативном лечењу. Стандардна интеревенција за мање жлезде је ТУРП (трансуретрална ресекција простате), где се простата сече уз помоћ струје, а за велике – класична, отворена операција. Многи мушкарци који годинама пате од увећане простате лечени су овим методама више пута. Зато данас кад је неопходно поновно лечење, логично је да се окрећу хирургији највише класе – ласерској. 

Широм света развијено је неколико ласерских система за уклањање аденома простате, а сваки од њих има неколико генерација ласера. Несумњиво, најбрже се развија ласерска технологија Тулијума, која сада поседује систем четврте генерације, снаге од 200 вати. А то доноси одређене предности у процесу операције: бескрвност, брзину, ефикасност. То значи да се простата у потпуности испарава уз помоћ ласерског влакна, без ризика од губитка крви, продуженог остајања у болници, без обзира на обим или на пратећа обољења.

САЗНАЈ ВИШЕ: Како се увећана простата уклања ласером?

Тулијум ласер је најновије достигнуће у хирургији простате, а Тулијум од 200 вати – његов најновији модел. У поређењу с постојећим ласерима, поред тога што има највећу снагу, он је и максимално прецизан при продирању у ткиво – само 0,2 мм. Ласерска хирургија простате ласером Тулијум од 200 вати осигурава комфор, брзину и квалитет резултата. На располагању мушкарцима само у Ласер Меду. 

Тулијум ласер од 200 вати омогућава хирургу да оперише:
 
- са свим техникама установљеним у ласерској хирургији простате – тим Ласер Меда предност даје вапоризацији (испаравању), зато што је минимално инвазивна и безопасна по околна ткива;
 
- без опасности, до саме капсуле простате – водећа прецизност од само 0,2 мм продирања у ткиво омогућава хирургу да уклони увећано ткиво, без ризика од пробијања капсуле;
 
- уз краће време проведено под анестезијом – што је јача ласерска енергија, то је већа брзина испаравања ткива простате. И ту Тулијум од 200 вати нема конкуренције.
 

Фото: Промо 

 

ЛАСЕР МЕД - 4 филијале у Бугарској и Србији, првокласна техника и 10-годишње искуство у ласерској хирургији простате.

тел. 011 7 357 357  
моб. 069 5 357 357
www.ласермед.рс

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas