Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВЕЧИТА БОЉКА

Зашто на путовања носимо превише ствари? ОВО ЈЕ ОДГОВОР!

Када дође тренутак за паковање кофера пред одлазак на одмор, увек се поставља питање шта нам је заиста потребно, а шта чист вишак.

1598266906_Depositphotos_33865097_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Но, иако често вагамо, резултат је обично неповољан, јер се у тренутку занесемо и понесемо више одеће него што смо у стању да обучемо током самог одмора. Уколико се проналазите у овим редовима и желите да откријете разлог оваквог понашања, позивамо вас да останете са нама и у наставку.

Прочитајте још: Олакшајте путовање: ЛЕК за МУЧНИНУ имате у КУЋИ

1. Испуњавање кофера доноси смиреност

Велики кофери су у већини случајева прецењени, јер заузимају пуно простора, незахвални су за ношење, а на крају не обучемо ни половину гардеробе која се у њему налази. Ипак, што је више ствари поред нас, то је и доза смирености већа. То нам доноси осећај као да смо код куће, што је посебно важно особама којима је тешко да изађу из зоне комфора.

Прочитајте још: Људи након путовања често добију ПАРИСКИ СИНДРОМ, а за то су криви ИНФЛУЕНСЕРИ

Фото: Депозит

2. Осећате се сигурније у себе

За оне неодлучне, паковање две хаљине у различитим бојама уместо једне једино је решење. Наравно, ово што сте управо прочитали односи се и на обућу, производе за лепоту и негу, те купаће костиме. Ипак, ако сагледамо објективно, нема потребе за гомилањем, јер, на крају, циљ одласка на путовање јесте одмор и опуштање.

Прочитајте још: Када путујете, није свеједно који лет користите! Ваш организам вам шаље ПОРУКУ

3. Садржај кофера диктира расположење пред пут

Један поглед на кофер довољан је да процените да ли сте оптерећени бригама или растерећени, јер знате да одмор може да почне. Ако спадате у прву групу, покушајте да направите отклон и замислите да сте већ на самој дестинацији, где ћете се убрзо опустити и запитати чему оволико тежак пртљаг.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas