Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
шминка

Спречавају улазак БАКТЕРИЈА и економичнији су: Ово су предности производа који имају ПУМПИЦУ

Наношење производа за негу помоћу пумпице има велике предности за здравље и добробит коже.

1602154328_Depositphotos_122200814_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Оваква паковања спречавају улазак бактерија и кисеоника, нећете узети превелику количину производа, а уз то су потпуно сигурна да их делите са неким. Погледајте које су предности оваквих паковања производа за негу.

Када је нега у питању, свака жена прво посеже за оним производима који ће бити добри и здрави по нашу кожу. Паковање такође може допринети томе, те издвајамо предности оних производа у паковању са пумпицом.

Прочитајте још: Није сваки КАРМИН за сваку прилику: Одаберите прави и заблистајте

1. Бактерије не улазе у њих

Користећи производе попу крема, морамо употребити своје прсте приликом узимања, али и њиховог наношења. У тренутку када узимате одређену количину производа, бактерије које су биле на вашим рукама се задржавају у вашем омиљеном производу за лице (и множе се). Наравно, кожу можете у потпуности дезинфиковати или користити посебну лопатицу за козметику. Али, будимо искрени: понека журба или неодговорност нам упропасте тај план и прекшримо га. Управоту налази се највећа предност производа са пумпицом.

2. Не добијају кисеоник

У отвореном облику, рок употребе козметике истиче брже, што се дешава због интеракције састојака са кисеоником. Уз ваздух, многе компоненте престају да буду активне или брже оксидирају. Зато се многи производи са витамином Ц праве у кесицама за једнократну употребу, што спречава да кисеоник уђе у паковање. Наравно, крема у класичној кутији неће лоше проћи у једној употреби, али се трудите да је држите отвореном што је мање могуц́е.

Спречавају улазак бактерија.

Прочитајте још: Како да се решите ЗАНОКТИЦА током хладнијег времена?

3. Лакше је уштедети са њима

Куповина аковања са пумпицом у овом смислу је обично паметнија. Када се притисну, они дају потребну количину одједном. Једноставно, наношење дебелог слоја креме на лице нема смисла: кожа узима онолико креме колико јој треба, а вишак ће једноставно остати на површини лица.

Фото: Депосит

4. Могу се делити са вашом блиском особом

Да ли вам је драже да крему поделите са сестром? Тада је дефинитивно вредно направити избор у корист креме са пумпицом. Успут, такви производи су прозрачнији и сигурнији за путовање: вероватноц́а да се крема просипа у коферу много је мања у поређењу са кремом у обичној кутији.

Економчинији су.

Прочитајте још: Да ли КОСУ ПЕРЕТЕ УЈУТРУ или УВЕЧЕ? Стручњаци кажу да је ово ЗДРАВИЈЕ

5. Имају мање конзерванса

Као што смо већ рекли, кисеоник и бактерије практично не доспевају у пумпу. То им омогућава да дуже сачувају рок трајања и почетна својства, па произвођачи обично додају мање конзерванса у такву козметику, што значи да је у оваквом облику лакше наћи крему или серум са чистијим саставом. Успут, ово се односи и на тонирање - увек дајемо плус шминкерима који бирају козметику за шминкање са пумпицама за посао.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas