Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕПОТА ЛИЦА

Затегнута кожа, свеж изглед и још МНОГО ПРЕДНОСТИ коришћења корејских маски за лице

Корејска козметика непревазиђена је у нези лица и одржавању младоликог изгледа

1617916971_Depositphotos_301175208_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Последњих година корејска козметика одомаћила се на полицама дрогерија и апотека, док истовремено позитивни утисци о делотворности ове козметике стижу од жена различитих старосних доби. Најпримењивије су корејске маске за лице, које су пре свега ценовно приступачне, али и делују у кратком периоду и брзо показују своју ефикасност.

Прочитајте још: Подиже имунитет и смањује шећер у крви: Ова биљка користи се вековима у традиционалној медицини, а има бројне здравствене бенефите

корејске маске за лице просто цеде хранљиве састојке у вашу кожу и помажу јој у брзој апсорбцији. Ово заиста помаже у ублажавању проблема суве коже хидрирајући је изнутра...

Корејске маске за лице су одличан пример како да будете брижни сами према себи, а то значи и према својој кожи. Помажу вам да се осећате боље и негујете себе на прави начин, што, морате признати, звучи као сјајан компромис гледано из сваке перспективе.

Прочитајте још: Ефектан корсет и црне панталоне: Ево како краљица Летиција увек одлично искомбинује само две боје (ФОТО)

Пилинг маскама
Чишћење лица неком пеном је добро и има ефекта, али не делује изнутра као што би требало. Пилинг значи чишћење коже споља и изнутра, а то је управо оно што корејске маске и чине. Оне уклањају нечистоће и апсорбују хранљиве састојке.

Такође, корејске маске за лице просто цеде хранљиве састојке у вашу кожу и помажу јој у брзој апсорбцији. Ово заиста помаже у ублажавању проблема суве коже хидрирајући је изнутра. То значи да се кожа почиње осећати довољно влажном, а суви осипи полако нестају.

Прочитајте још: ПАРФЕМ није само да лепо миришете, он буди УСПОМЕНЕ и има још НЕВЕРОВАТНИХ предности

Употреба корејских маски ће вашу кожу учинити чврстом, а чврста кожа је затегнута и гипка. Волите своју кожу и не дозволите да се осећате старо пре него што за то заиста дође време. Опуштена кожа учиниће вас старијима, а коришћење ових маски ће помоћи да до тога дође што касније.

Прочитајте још: Сва правила чешљања косе: Ситнице могу да утичу на њен квалитет

Корејске маске за лице помажу да тон коже буде уједначен и равномеран, а такође помажу људима који се боре са хиперпигментацијом. Оне на кожу делују изнутра уједначавајући њен тон.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas