Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖИВОТНА ПРИЧА

Затруднела је са 12 година, породица ју је оставила да умре: Судбина јој је наменила ДРУГАЧИЈИ КРАЈ! (ВИДЕО)

Ако вас одведу од куће, ставе у кану и оставе на Казненом острву без живе душе, зар не бисте били преплашени? Управо то је доживела Мауда Кјитарагабирве од стране своје породице зато што је затруднела.

1598259929_Capture5.JPG
Фото: Принтскрин / Фацебоок / ББЦ Wорлд Сервице
Oglas

Мауда је требало да умре на малом острву на језеру Буњоњи у југозападној Уганди. Имала је само 12 година.

- Слушала сам о другим девојкама које су послате на Казнено острво, али је то било баш давно. Чула сам да ако девојка затрудни, бациће је тамо. Чинило се да ме је сотона искушавао и да сам затруднела, па су ме одвели тамо - прича Мауда.

Прочитајте још: ТУГА: Нашао је ПИСМО ЧЕТИРИ ДЕЦЕНИЈЕ после СМРТИ ЖЕНЕ: Док је читао, сузе су лиле

На трудне неудате девојке се у овом делу света не гледа као на потенцијалне супруге. Губитак мираза значио је да девојка више нема никакву вредност за породицу.

Убрзо је изгубила бебу

- У оно време нисте могли да се одупрете. Ако бисте пружили отпор, претукли би вас. Провела сам на острву 4 ноћи. Била сам ужасно гладна. Умирала сам. Трудноћа је још била рана, и након што сам стигла тамо изгубила сам бебу - наставља Мауда кроз сузе.

Локални мушкарци који нису могли да приуште мираз долазили би до овог острва да нађу себи жену.

Прочитајте још: ПРИЧА БЕОГРАДСКОГ ТАКСИСТЕ: "Позајмио сам комшији 1.000 евра, а онда ми је усред ноћи НЕКО ПОКУЦАО НА ВРАТА!"

- Божијом милошћу, дошао је човек, био је рибар и рекао ми да ће ме повести својој кући. Била сам мало сумњичава. Питала сам га да ли ме обмањује да би ме бацио у језеро. Али одговорио ми је: ‘Не, водим те кући’. И довео ме је - присећа се тог пресудног тренутка ова жена.

Мауда је живела са супругом до његове смрти 2001. године. Створили су породицу са шесторо деце.

Прочитајте још: Овај ПАР СЕ ВЕНЧАО У БОЛНИЦИ: Био је на ИВИЦИ ЖИВОТА, а после 7 месеци добио је НОВО СРЦЕ (ФОТО)

- Обожавао ме је. Заиста ме је волео и бринуо о мени. Рекао ми је: ‘Узео сам те из дивљине и нећу дозволити да више патиш’ - завршава своју невероватну животну причу Мауда.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas