Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Заустављају се и миришу ЦВЕЋЕ: Ове ствари ће пса учинити срећнијим

Нема лепшег осећаја него када отворимо улазна врата и видимо пса како нас узбуђено чека.

1612095199_Depositphotos_45042665_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Зато је најмање што можемо учинити за њих да се потрудимо да живе удобно, срећније. И није потребно много да им се живот побољша и учини бољим

1. Истраживање света око себе

Понекад, када изводимо псе у шетњу, често заборавимо да постоји свет око нас који су они знатижељни да истраже. Колико су знатижељни обично можете рећи по сталној активности носа пратећи све мирисе око себе.

Прочитајте још: Сви волимо ово воће, али да ли пси смеју да га једу?

Нека пси миришу цвеће

Зато је лепо једном и мало застати и пустити их да њушкају своју околину. Пси се ослањају на своје високо осетљиве носеве, па је добро пустити их да свако мало задовоље своју радозналост. Обавезно обратите пажњу на то што њушкају или прате јер никад не знате у шта ће забити нос.

2. Нахраните их добро

Без обзира на то који начин прехране или храну одабрали за њих, треба да будете сигурни да је то најбоље за њих. Ако нисте сигурни какву храну ваш пас треба да једе, онда бисте требали да истражите њихову расу. Увек се консултујте са њиховим ветеринаром ако вам је потребна помоћ при доношењу таквих одлука.

Прочитајте још: Ова панда је урадила нешто НЕВЕРОВАТНО и свима изазвала осмех на лицу (ВИДЕО)

3. Чист пас је срећн пас

Ако би ваш пас могао да направи листу својих најмање омиљених ствари за обављање, сређивање би могло бити на врху. И мада постоје неки младунци којима то можда нимало не смета, већина се не узбуђује претерано када види тимаритеље. Али чак и с тим на уму, нега је више од одржавања хигијене - она ​​такође доприноси њиховом укупном здрављу.

4. Вежбајте, вежбајте, вежбајте!

Пси воле да буду активни онолико колико воле свој сан. Док сте ви на послу, он ће спавати, те имају пуно енергије пред крај дана.  Ако сте у могућности, 30 минута на отвореном је довољна дневна доза вежбе за вашег пса.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas