Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НАУЧНА ИСТРАЖИВАЊЕ

Ево због чега је ИНТЕЛИГЕНТНИЈИМ људима је теже да нађу партнера!

Научна истраживања показала

1598266359_Depositphotos_247818868_s-2019.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Иако је можда веома паметним особама лакше да уче, памте и обављају задатке, у једном аспекту просечно интелигентни људи су у предности због љубави.

Прочитајте још: Решите се природним путем опуштене коже: Једноставни начини за ослобађање од целулита

Фото: деспоситос

Према истраживањима, интелигентни људи имају тенденцију да анализирају ситуацију и ослањајући се на претходне догађаје, предвиђају шта би се могло десити. Будући да се у везама ослањају на ментални аспект, паметни људи ће пре раскинути везу при првим проблемима.

Зашто паметни људи немају среће у љубави?

Уколико је искуство најбољи учитељ, интелигентни људи ће се ослањати на искуство које ће их водити кроз све ситуације. Међутим, у овом случају, иако у свакој вези пролазимо кроз сличне ситуације, оно што је један однос уништило не мора да уништи други. Претерано размишљање о бившим љубавима може да донесе много потешкоћа у новој вези.

Управо због искуства из претходних веза, интелигенти људи имају тенденцију да поставе гард и да се тешко отварају. Њихов аналитични мозак не престаје да размишља о прошлим ситуацијама, па одмах долазе до закључка да ће се то опет десити.

Прочитајте још: Бели лук је добар за срце, али је и прва помоћ када вас заболи СТОМАК

Такође, истраживања су показала да паметни људи сматрају да је боље бити сам него са погрешном особом и да је то један од главних разлога зашто им је тешко да пронађу партнера.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas