Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖЕНСКА ПОСЛА

Због ОМИЉЕНОГ КОМАДА ОДЕЋЕ се можете РАЗБОЛЕТИ! Проверите о ком оделу је реч

Омиљена одећа може бити главни узрочник за поједине необјашњиве проблеме и бројне кожне иритације.

1599690057_farmerke.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Проверите да ли имате неки од следећих симптома и иритација на кожи, како бисте могли да из свог гардеробера избаците комаде који вам не пријају и угрожавају вам здравље.

Прочитајте још: ДОЊИ ВЕШ има рок трајања: Када је време да купите нови

Осетљивост на метал

Ако сте приметили црвени осип, или вас сврби око ушију никал из наушница може бити разлог. Ова врста метала може изазвати упале код људи склоних алергијама. Као и друге алергије, она на никал може се развити током година, а овај метал се такође може пронаћи у копчама грудњака или на нитнама на фармеркама.

Прочитајте још: Женска ЉУБАВ ПРЕМА ОБУЋИ је неизмерна, али ту је и одржавање: Ево како да ОЧИСТИТЕ ЦИПЕЛЕ ОД ВЕЛУРА

Непријатну иритацију можете отклонити обичном хидрокортизон кремом. Ако имате алергију на овај метал, значи да имате и прилично осетљиву кожу, стога користите одговарајућу козметику.

Уска одећа

Прочитајте још: НЕИСПАВАНИ сте, уморни и бесни? ИДИТЕ НА ПОСАО! Рад од куће САГОРЕВА људе!

Тексас је груб материјал, а тренутни тренд уских фармерка може изазвати претерано знојење и надражаје. То доводи до затворених пора и ураслих длака. Углавном се симптоми примете на бутинама, али и на листовима и бикини зони.

Хидрирајте ноге регуларно и увек носите доњи веш. Употребите салицилну киселину на новим ураслим длакама или посетите дерматолога ако ранице не зарасту за три дана.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas