· · Коментари: 0
ОДМОР

Због отказа руских туриста, цене у Грчкој никад ниже! Полупансион на 10 ноћи са превозом од 330€

Док једни отказују свој одмор, други са задовољством хрле ка грчкој обали. Никад ниже цене за хотелски смештај на полуострву Халкидики.

1624601714_naslovna.png
Фото: Промо

Температуре су праве летње, а по оваквој врелини “спас” се проналази једино на некој плажи по могућству уз море. А могућности су се указале и треба их искористити ове сезоне. Полуострво Халкидики са свим својим прелепим летовалиштима шири “руке” добродошлице српким туристима. Агенција “Травелланд” позната по сјајном избору хотелског смештаја широм Грчке, издваја специјалне понуде за хотеле у месту Ханиоти.

Фото: Промо

За активан породични одмор топла препорука је хотел Гранд Вицториа 2* супериор. Налази се на око 400м од центра Ханиотија, у близини великог супермаркета и само 350м од организоване пешчане плаже. У центру хотелског комплекса налази се мали базен и бујна медитеранска башта. Гости могу да користе лежаљке и сунцобране око базена. Са избором између полупансиона и алл инцлусиве пакета, сигурно ћете уживати у изврсним предностима које хотел нуди. Боравак на 7 ноћења у овом хотелу кошта најмање 425 евра (цена по СОБИ) уз полупансионску услугу, и односи се на термине: 26.6-3.7. / 27.6-4.7. Остали поласци у јулу су: 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25, 31. јул. Програм од 10 ноћења кошта од 599 евра по соби, а можете бирати стандардну, супериор собу или такозвану мезонету. Поласци су: 26. јун; 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31. Јул.

Уколико се определите за организован аутобуски превоз, ЛАСТ МИНУТЕ понуда се односи на полазак 26.6. и 1.7. Цена по особи за стандардну собу на 10 ноћења са услугом полупансиона износи од 330 евра, а за супериор од 365 евра.

Фото: Промо

У месту Ханиоти је смештен и Гранд Отел 4* који нуди боравак на 7 и 10 ноћења, са најнижом ценом по соби од 555 евра. Услуга је полупансионска, а поласци у јуну: 26, 27. јун; 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25, 31. јул.  Уколико сте планирали дужи боравак на мору, онда су слободни термини на 10 ноћења: 26. јун и 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31. јул. Уживање је свакако загарантовано који год термин да изаберете. 

Лето је стигло, искористите сваки дан најлепшег годишњег доба!
Све понуде за летњу сезону агенције “Травелланд” пратите на њиховом сајту www.травелланд.рс. Заинтересовани могу извршити резервације на адреси Добрачина 43, у Београду, сваког радног дана од 09-20х, суботом од 09-16, а недељом од 10-17х. За најактуелније понуде и важне информације, агенцију “Травелланд” можете запратити и на друштвеним мрежама Фацебоок и Инстаграм.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.