Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРУДНОЋА

Звучи БИЗАРНО, али због ових 13 ствари расплакаће се свака трудница

Труднице се могу расплакати баш због свега: криви поглед незнанца у трговини, реклама на телевизији, омиљена храна, баш све може бити потицај за сузе.

1603707560_Depositphotos_146092627_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Те сузе су потпуно нормалне, јер се жене налазе у посебном емотивном стању, доносимо занимљив попис ситуација због којег ће се скоро свака трудница расплакати.

1. Рекламе са животињама које нису класично "слатке"

Иако ће већини људи суза из ока кренути кад виде слатко штене или корпу пуну мачића код труднице не мора бити тако. Њој нису потребне "слатке" животиње, свака необична реклама или почетак филма у којем се свиња ваља у блату из неког разлога може да је натера на сузе.

2. Када се у трговини нађе 26 различитих врста кекса, али не баш онај који она воли

Трудница само жели баш свој омиљени кекс у том тренутку и ништа више. Кад схвати да га баш нема, кренуће јој сузе.

Прочитајте још: Да ли је ВАШЕ ДЕТЕ ИМПУЛСИВНО? Проверите, можда је склоно развоју КОЦКАРСКИХ НАВИКА!

3. Не зна шта жели да ради тај дан

Дошла је субота и није ништа испланирала и баш ју је неко од укућана питао какви су јој планови. Чак и такво обично питање може да изазове целу реку суза.

Фото: Депозит

4. Лоша интернет веза

Зашто јој толико дуго треба да отвори свој профил на Фејсбуку?

5. Омиљена продавница отвара се тек у девет сати

Дошла је испред омиљене радње нешто после осам сати и стоји беспомоћно јер није отворена. Сузе ће само да јој крену.

Прочитајте још: Дете стално гледа у ЕКРАН: Како спречити КРИВЉЕЊЕ ВРАТА и КИЧМЕ

6. Људи јој често говоре: "Одмори се!"

Баш сви око ње мисле да треба да се одмори и одспава. Убрзо крећу савети и на који начин треба да се одмори; потребно је да спава на страни, никада на леђима. У једном тренутку када добије такав савет, трудници ће бити доста и расплакаће се.

7. Појела је сендвич до краја

Био је тако укусан и онда је нестао: појела га је. У том тренутку немојте да се изненадите ако трудна жена почне да плаче. Био јој је јако укусан.

8. Нико јој није понудио своје место у аутобусу

Стоји у аутобусу са својим великим стомаком и гледа око себе људе који куцкају на паметним телефонима и не покушавају да јој уступе место. У њеном вртлогу хормона догодиће се пораз, а она ће једноставно изаћи на следећој станици и почети да плаче.

Фото: Депозит

Прочитајте још: "Данас сам оперисао једну девојчицу, крв јој је дао БРАТ, а његово ПИТАЊЕ нам је свима СЛОМИЛО СРЦЕ"

9. Неко јој је понудио своје место у аутобусу

Толико је доброте у овом свету, средовечна жена јој је понудила своје место. Сузе радоснице ће одмах да јој крену.

Фото: Депозит

10. Када не може да обује ципеле

Дан када више не може да обује омиљене ципеле биће поражавајући. Једино у шта може да стави своја стопала су јапанке или широке патике. То је тренутак у ком ће врло лако да пусти сузу.

11. Унутрашњост њеног ормара

Оно што јој је до недавно доносило велику радост, сада постаје свакодневно мучење. Више ништа није као пре. Дошао је тренутак када сузе крену.

Прочитајте још: НЕ ФОРСИРАЈТЕ децу да се ИЗВИЊАВАЈУ јер чините више штете него користи

12. Њен партнер је нешто направио

Заправо не зна шта је тачно урадио и да ли је то добро или лоше, али урадио је, и трудница је почела да плаче.

13. Неко је заплако

Довољан је само поглед на некога ко плаче и трудници ће да крену сузе. А једном када се сви хормони смире сећаће се се тих суза само уз смех.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas