· · Коментари: 0
ЖИВОТНЕ НАВИКЕ

ЗДРАВО мршављење: 7 Једноставних и сигурних начина за БРЗИ ГУБИТАК КИЛОГРАМА без прескакања оброка

Губитак килограма не захтева прескакање оброка, већ му је потребна добра тактика и строга рутина. Дакле, ево неколико сигурних и једноставних начина за брже сагоревање калорија.

1612779842_Depositphotos_2282566_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos

Губитак килограма је једна од најчешћих брига свих нас, посебно припадника женске популације.

Иако непрестано покушавамо да на неколико различитих начина сагоримо све вишак калорије, делује да то не функционише онако како смо планирали. Стога, потребни су нам разврстани и сигурни начини који ће убрзати наш процес мршављења и помоћи ће нам да убрзамо скидање сувишних килограма.

Најбитнија ствар је да не треба прескакати оброке или радити изузетно напорне вежбе. Права тактика ће увек бити ту да брзо изгубите килограме.

Прочитајте још: ВЕЖБЕ ЗА ГОРЊИ ДЕО ТЕЛА: Пратите детаљна објашњења тренера Марије и биће вам лако (ВИДЕО)

Најбитнија ствар је да не треба прескакати оброке или радити изузетно напорне вежбе. Права тактика ће увек бити ту да брзо изгубите килограме. Доносимо вам седам безбедних и једноставних начина брзог мршављења.

Више поврћа

Поврће је препуно влакана која побољшавају процес варења и чине да се дуже осећате сити. То ће вам на крају помоћи да смршате брзо сузбијајући изненадне нападе глади. Дакле, укључите све здраво поврће у свој редовни план исхране.

Прочитајте јошДанас радимо ГЛУТЕ & ЦОРЕ тренинг: Уз детаљна објашњења тренера Марије ништа није тешко! (ВИДЕО)

Увек здрав доручак

Здрав доручак са протеинима такође вас чини пуним енергије за цео дан

Без обзира на све, доручкујте здраво увек са немасним протеинима, јајима, поврћем, воћем, грчким јогуртом, орасима и семенима, интегралним житарицама. То ће вам утажити глад и убити изненадну жељу за храном. Здрав доручак са протеинима такође вас чини пуним енергије за цео дан.

Попијте више кафе

Кафа је предиван извор антиоксиданса који чува наше тело од оштећења слободних радикала. Такође смањује надимање. Дакле, можете додати кафу и у своју редовну исхрану. Уколико нисте љубитељ кафе, тада се могу конзумирати различити биљни чајеви попут чаја од коромача, чаја маслачка и сличних чајева са антиоксидативним дејством.

Практикујте тренинге снаге да бисте радили на витком мишићном ткиву и како бисте сагорели сувишне калорије

Прочитајте још: Невероватне предности УЉА КАРАНФИЛИЋА: Служи као прва помоћ код овог честог проблема


Фото: Depositphotos

Без слатких напитака

Покушајте да прескочите или ограничите унос свих врста слатких пића као што су сок, сода, хладна пића, заслађена кафа или чај, алкохол и. Они вам пружају пуно калорија што је један од главних проблема са додавањем вишка килограма.

Прочитајте још: Зашто ПРАЗИЛУК треба да уврстимо у исхрану? Био је цењен још код СТАРИХ ЕГИПЋАНА

Тренинг снаге

Практикујте тренинге снаге да бисте радили на витком мишићном ткиву и како бисте сагорели сувишне калорије. Можете редовно да радите склекове, чучњеве, искакање.

Прочитајте још: Сода бикарбона УБИЈА КАНДИДУ: Ова два рецепта решиће вас ове ГЉИВИЦЕ

Једите зачињену храну

Конзумација зачињене хране заправо може сагорети ваше калорије. Јер зачини попут љуте паприке адрже капсаицин, који заправо повећава ослобађање хормона стреса, адреналина. А овај секрет побољшава вашу способност сагоревања калорија.

Идите у кревет раније

Идите раније у кревет и редовно се држите тог времена. И водите дневник са собом да бисте пратили напредак у губитку килограма.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.