Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ПРАВИЛА УРЕЂЕЊА ДОМА

Желите да призовете БОГАТСТВО У ДОМ? Ево шта према фенг шуију морате држати ИСПОД КРЕВЕТА

Наша подсвест је најотворенија и спремна за примање мноштва енергије када лежимо на својим креветима или када спавамо. Зато је важно шта се налази испод нашег кревета

1598909740_spavaca-soba.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Правила фенг шуија уређења привлаче позитивну енергију и благостање у наш дом. Ово се посебно односи на правила у спаваћој соби, оном простору где смо најопуштенији и најотворенији за упијање нове, здраве енергије.

Прочитајте још: КАЛАТЕЈА, ФИТОНИЈА, БИБЕРОВАЦ: Биљке које су ИДЕАЛНЕ ЗА КУПАТИЛО

Према фенг шуију, испод кревета је пожељно држати кутију са благом која ће манифестовти енергију која нам је потребна

Простор испод кревета мора бити отворен због отвореног протока енергије, који се мора равномерно кретати кроз цео организам и током сна, посебно током дужег периода спавања ноћу.


Фото: Депоситпхотос

Нагомилане ствари које можда држите испод кревета стварају конфузне енергије које наш ум упија и чини да спавамо лоше и последично, да немамо довољно енергије за свакодневне активности. Ипак, фенг шуји диктира и један изузетак од овог правила и препоручује да се испод кревета држи - кутија са благом.

Прочитајте још: Ово ПОСУЂЕ не треба ПРАТИ у МАШИНИ за СУДОВЕ

Кутија са благом

Ово је алат за одашиљање одређене жеље и намере, односно за отварање ка могућностима да се наше жеље остваре.

Прочитајте још: Пратите ове ствари при уређењу ЕКСТЕРИЈЕРА: Боја ВРАТА је важна, а лепа БАШТА даје енергију

Квалитет кутије са благом, коју ћемо држати испод кревета је кључна, јер ће то изазвати већу или мању енергетску вибрацију. Тако је препорука да кутија буде што квалитетнија и да има чврст поклопац. Овакав поклопац ће представљати сигурнију и стабилнију енергију. Са друге стране, отворена кутија ће имати више “отворен” и “приматељски” тип енергије.

Кутију са благом треба прегледати и освежити свака три месеца.

Обе су једнако савршене, а све зависи од тога коју енергију желите да манифестујете.  

Материјал за израду кутије

Прочитајте још: Ако су ваши ПЕШКИРИ ГРУБИ И СМРДЕ ево како им вратити свежину и мекоћу у 4 ЈЕДНОСТАВНА КОРАКА (ФОТО)

Кутија направљена од дрвета доноси енергију уземљења и подстиче енергију раста и напретка.  

Фино обрађена, златна, сребрена или драгуљима украшенакутија ће појачати осећај обиља.

Стаклена кутија ће подстаћи енергију јасноће.

Плетена кутије сугерише природно кретање и подстиче флексибилност.

Керамичка кутија привлачи енергију пажње и неге.

Прочитајте још: Чим уђете у КАНЦЕЛАРИЈУ знаћете ко је ШЕФ: Ево УПУТСТВА

Шта ставити у кутију

За обиље и новац у кутију треба ставити разне новчанице, златни накит, златнике, дукате, драгуље, драго и полудраго камење, кристале. Треба избегавати хрпу кованог ситниша. 

Ако желите да привучете љубав, у кутију треба да ставите природне мирисе, црвене свеће, мирисне креме и уља.

Кутију са благом треба прегледати и освежити свака три месеца.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas