Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДИШИТЕ СЛОБОДНО

Желите СВЕЖ ВАЗДУХ у вашем дому? Ове ТРИ БИЉКЕ ће вам то пружити

Уколико нисте задовољни ваздухом у кући, уколико се ваздух осећа на устајалост у вашем дому осећаћете се непријатно

1596234853_bambusova-palma.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Кућне биљке кључне су за квалитет ваздуха и његову свежину у стану. Ови природни пречишћивачи ваздуха штите ваш дом и ваше здравље у њему од разних загађивача и токсина.

Прочитајте још: Да бисте имали МИРАН и КВАЛИТЕТАН САН држите једну од ове три БИЉКЕ у СПАВАЋОЈ СОБИ

Не постоје бољи пречишћивачи од природних пречишћивача ваздуха какве су свеже биљке

Прочитајте још: Доносе љубав, срећу и УСПЕХ! ФЕНГ ШУИ тврди да ове три биљке МОРАТЕ имати у дому

Ево предлога које биљке треба да имате у свом дому како би вам ваздух увек био чист и свеж. 

Бамбусова палма тера гриње и прочишћава зрак, уклањајући из њега штетне састојке попут бензена, формалдехида, хлороформа, ксилена и угљен-моноксида.

Прочитајте још: Мрље од УЉА уклоните за пет минута уз само 2 ПРИРОДНА САСТОЈКА (ВИДЕО)

Бршљен је пузавица која се лако прилагођава условима у кући, не треба јој пуно светлости. Осим што чисти ваздух од загађивача, уклања и алергене попут животињског измета и плесан. Из ваздуха уклања бензен, формалдехиде, триклоретилен и угљен-моноксид.

Прочитајте још: НА НАЈЛЕПШОЈ ПЛАЖИ СОМА БЕЈА: Изван буке и гужве, парче раја умочено у Црвено море (ФОТО)

Хризантеме су један од најбољих цветова за чишћење ваздуха. Иако није класична кућна биљка, може потрајати и до месец ипо дана, па је лако замените новом. Хризантеме чисте амонијак, бензен, формалдехиде и ксилен из ваздуха.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas