Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Жељко Васић проговорио о паклу који је прошао због короне: Вирус ми је оставио последице на срцу

Певач испричао какав је пакао прошао

1618559073_New-Project-2.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен / ТВ К1
Oglas

Певача Жељка Васића нисмо дуго видели у медијима, а данас је на К1 телевизији гледаоцима открио да је у октобру водио борбу са короном те да је вирус оставио и теже последице по његово здравље.

Прочитајте још: Погодите чија је ЋЕРКА ова прелепа девојка: "Лепа је, али не колико и њена мама некад..." (ФОТО)

- Док сам имао вирус у октобру био сам потпуно здрав, једини симптом који сам имао био је губитак чула укуса и мириса. Свакако, са породицом сам био у изолацији. Имао сам јако висок ниво антитела и желео сам да се вратим нормалном животу и рекреацији али схватио сам да то тешко иде јер сам се много умарао. Након прегледа сазнао сам да патим од постковид синдрома или продуженог ковида како га зову, те је вирус оставио последице и на мом срцу, на перикарду. Срећом, опоравио сам се и сада се осећам одлично – казао је певач данас у емисији „Кец на једанаест“ на телевизији К1.


Са Бошком и Александром певач је поделио и податак који је све изненадио – да је од његовог великог хита „Жена као ти“ прошло више од 20 година!

  -  Прошле године требало је да изађе мој нови албум с којим сам желео да обележим тачно две деценије од песме „Жена као ти“ али ме је корона омела у плановима, као и већину мојих колега. Албум је скоро комплетно готов, али и даље чекам неко боље време да публици представим нове песме и да снимим неколико спотова – казао је певач на К1.

Своју последњу песму „Не губи веру у људе“ каже да је посветио супрузи.

Прочитајте још: Северина након 17 година проговорила о експлицитном снимку: "Шест месеци нисам излазила из куће"

 -  У животу је најважније имати особу која ти је ослонац. Која ће те када не иде потапшати по рамену. У мом животу та особа је моја супруга и стопостотно јој посвећујем речи песме „Не губи веру у људе“ – казао је Васић у емисији "Кец на једанаест".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas