Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПИРАМИДЕ

ЗЕМЉА је премрежена ПИРАМИДАМА које могу да шаљу самоодрживу ЕНЕРГИЈУ

Од тренутка када су научници почели да проучавају пирамиде постоји сумња да их је градила цивилизација са неког другог света.

1605200920_Depositphotos_240394758_xl-2015.jpg
Oglas

Нове теорије би могле заувек да промене начин на који посматрамо пирамиде као гробнице пирамида, како их упорно представљају археолози. Да ли сте знали да су све пирамиде на свету повезане и то са разлогом?

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

Математичари описују пирамиде као савршено геометријско тело, али да ли су нешто много више?

Џон Кадман Фото: Yоутубе /сцреенсхот ХИСОТОРY
Пирамиде су машине!

- Пирамиде имају прецизност машине и када их посматрате као машине схватате да је сваки део имао важну улогу - каже Грег Дун, аутор књиге "Изгубљене техногије древног Египта".

Подземни тунели су имали најважнију улогу. Поморски инжењер Џон Кадман је показао чиме је служио сваки део. Он је изградио идентичне тунеле и напунио их водом.

Прочитајте још: "Свевидеће око" је ДОКАЗ: Међу нама су ПОСМАТРАЧИ и то је разлог зашто нас ВАНЗЕМАЉЦИ ОТИМАЈУ

Испоставило се да долази до необичне реакције у пирамиди. Вода је почела под посебним притиском и таласима да снабдева све делова пирамиде, па и оне који су узводно. А, онда је почела магија!

Фрекфенцијама звук стиже до фараонове собе!
Теотикван Фото: Yоутубе /сцреенсхот ХИСОТОРY

-  Вода у тунелима пирамиде ствара посебну фрекфенцију и вибрацијама звук стиже до главне фараонове просторије - каже Џон Кадман, морски инжењер.

Вода у ходницима вибрира  попут земљотреса

Пирамиде су изграђене од гранита који вибрира и у стању је да створи енергију попут земљотреса и да створи електромагнетну енергију. Да ли ова електромагнетна енергија шаље енергију и ван Земље?

Прочитајте још: Тражите је на ПОГРЕШНОМ месту! Вељко тврди да се АТЛАНТИДА налази на дну ДУНАВА, поседује и ДОКАЗЕ

- Пирамиде које се простиру широм света су, уствари, електране, јер су изграђене на местима како би међусобно сакуљале и слале енергију  - каже Вилијам Хенри, истраживач и митолог.

Хенри Фото: Yоутубе /сцреенсхот ХИСОТОРY
Све пирамиде су умрежене...

Пирамида у Теотивакан је најбољи пример овакве тврдње јер се налази на природном налазишту живе и мангана. Међутим, далеко је занимљивије што, када се на мапи уцртају све познате пирамиде, добија се мапа умрежених објеката који могу да један другом шаљу енергију.

Постоји читав низ скривених пирамида!

- Пирамиде се не налазе само у Египту и Мексику, већ и на Аљасци, у Јапану, на Куби, у Босни и све те скривене пирамиде чине глобалну мрежу обновљиве енергије на Земљи - каже Дејвид Чилдрес, аутор књиге "Технологија богова".

Прочитајте још: СВЕ СЕ ЗНАЛО УНАПРЕД?! Новчаница од 20 ДОЛАРА најавила ЗЛО: Прво БЛИЗНАКИЊЕ, а сада и МАСКЕ! (ВИДЕО)

Пирамида која последња заокупила интересовање истраживача је подземна, црна пирамида на Аљасци. Недано је утврђено да Кеопсова пирамида ствара енергију у висини од 1,2 волта.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas