Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

Жени су УБИЛИ СИНА, а онда је изгубила СВЕ: Отишла је на суђење које јој је вратило ВЕРУ У ЉУДЕ (ВИДЕО)

Познато је да у неким тренуцима можемо изгубити све и да једноставно не видимо излаз из тешке ситуације

1596108091_Depositphotos_21705123_s-2019.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Једна од оваквих прича управо се догодила овој жени која је завршила на суду због неплаћених казни за паркирање.

Прочитајте још: Прича овог дечака РАСПЛАКАЛА је милионе људи широм света (ВИДЕО)

Прочитајте још: "Хоћемо ли у Шабац на вашар" - ХОЋЕМО! Откривамо које све ТАЈНЕ крије ова манифестација (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Деспосит

Да трагедија буде већа, остала је без ичега, када су јој убили сина. Током суђења, судија Френк Каприо упорно је желео да сазна зашто годинама није плаћала казне, како би могао да донесе пресуду.  Кренуо је да наводи датуме казни које је направила и које  морала да плати, а како је читао, жена је све више плакала и тада судији рекла да јој је у то време син убијен. 

-Укинули су ми социјалну накнаду јер је син дуговао новац. Ја сам му била законски заступник, па су мени узели новац јер је он имао дугове. Отишла сам да регулишем то и тада су ми написали казну за паркирање. Други пут апарат за паркирање није био у функцији, имам фотографију. Трећи пут сам била на суду јер ме станодавац јер је хтео да ме избаци из стана. Потом сам добила још једну казну кад сам ишла да тражим правну помоћ да све ово решим - кроз сузе је причала жена и  објаснила због чега јој је дете убијено.

Имам тешку годину иза себе судијо, живим од инвалиднине, немам 400 долара да платим. Морала сам да нађем новац за нови стан. Још отплаћујем дугове од синовљеве сахране. Не знам одакле да нађем новац за ове казне

Судија је остао без речи. Ћутао је и размишљао. Замишљени судуја је само ћутао и изјавио јој саучешће, а потм додао: - Узећу у обзир све околности које сте навели и покушати да нађем неки правичан исход који ће заштитити и ваш али и интерес града. Мислим да нико не би пожелео да доживи све кроз шта сте ви прошли. Смањићу вам казну на 50 долара, колико вам треба времена да платите? - рекао је.

Прочитајте још: Дечак (7) направио краљици Елизабети мозгалицу како би је орасположио у изолацији: Погледајте шта му је одговорила (ФОТО)

- Имам толико код себе - одговорила је уплакана жена, а потом је уследило судијино кључно питање, да ли ће јој остати новца.

Прочитајте још: (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Петогодишњи дечак умро, док се бака бори за живот након што их је изуједало 30 оса

-Остаће ми 5 долара - искрено му је одговорила она. - Не желим да вас оставим са 5 долара у џепу. Све ово што имате да платите…заборавићемо на све. Желим вам све најбоље и да вам крене набоље. Срећно -  рекао је судија потпуно изненађеној жени и тиме показао да је у животу најважније ипак имати веру и добро срце.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas