Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РЕЦЕПТ

Жена је поделила рецепт за печену тестенину са јагодама и фетом, а једним потезом је разбеснела јавност: "Пријавићено те" (ВИДЕО)

Жена на Тик Току одлучила је да са пратиоцима подели несвакидашњи рецепт, али је онда уследила осуда јавности

1612954030_jagode.jpg
Фото: Тик Ток илустрација/тхехунгердиариес
Oglas

Иако овај једноставан рецепт захтева само три састојка, фету, парадајз и тестенину запечену у рерни, ова жена је одлучила да уместо парадајза узме јагоде.

Прочитајте још: Како да од једног теста направите два пецива? Тајну нам открива бака Јела (ФОТО/ВИДЕО)

Клип који је виђен преко 1,8 милиона под називом "Направимо вирусно печену фета тестенину, али овог пута са јагодама“. У тепсију је прво је додала четвртину шоље исецканих јагода, које је зачинила маслиновим уљем, балзамико сирћетом, додала је мало соли и бибера.

Након што је све добро промешала, сложила је исечене јагоде са стране тепсије, да би у средину ставила кришку фета сира и све је то поново посолила. Ставила је у рерну и пекла 45 минута, а потом је то све поново промешала.

@тхехунгердиариес

Бакед ##фетапаста wитх ##страwберриес ! 🍓 Цан’т белиеве хоw wелл тхис турнед оут. ##бакедфетапаста ##фета ##еасyреципе ##фоодтикток ##форyоу ##фyп ##фоодие

♬ оригинал соунд - Тхе Хунгер Диариес

- Приметићете да су јагоде пустиле исти сок као природан сок од пардајза. Сокови помажу да у комбинацији са фетом настане сланкасти сос. Додајте шаку босиљка, промешајте, а затим додајте тестенину по избору - говори у снимку жена и додаје да није била сигурна како ће јој испасти рецепт, али се укуси слажу и испало је јако добро, јер сам сервирала пријатељима, којима се јако свидело.

Прочитајте још: Куварица Љиљана открила магичне тајне својих рецепата: За младе домаћице има само један САВЕТ

Ипак, њен видео није наишао на позитивне коментаре, јер нису задовољни њеним рецептом. Били су веома разочарани оним што је направила, а низали су се и увредљиви коментари, који су јој претили да ће је пријавити због "подвале", као и да никако није смела да овако нешто дели у јавности.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas