Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УСПЕШНЕ ЖЕНЕ

Мужеви су им фудбалери, а оне су успешне, остварене жене које су своју каријеру изградиле сопственим трудом (ФОТО)

Жене фидбалера често прати лош глас, да су спонзоруше, да им је једини циљ да се добро удају, а једини успех је то што су жене фудбалера.

1614346659_pjimage--2-.jpg
Oglas

Када се нађу у друштву познатих, богатих фудбалера, бројне жене у старту постају обележене епитетима жена лаког морала или пак да су спонзоруше.

Али увек постоји и друга страна. Постоје бројне жене које су успешне, остварене и не зависе од свог партнера, те тиме демантују овај лош глас.

Прочитајте још: Прву улогу је имао у филму "Јужни ветар", а сада глуми у "Тајни винове лозе": Он је наш најинтелигентнији глумац и члан је МЕНСЕ!

У наставку издвајамо листу најуспешнијих жена фудбалера, које су најмање познате по својим браковима.

Викторија Бекам

Она која, због своје популарнсоти, вероватно највише заслужује да се нађе на врху ове листе је наравно Викторија Бекам. Иако је у браку са Дејвидом Бекамом од 1999. године, Викторија славу није стекла изговоривши судбоносно “да”. Још и пре него што је упознала легендарног фудбалера, Викторија је била позната Британској и светској јавности.

Прочитајте још: ШОК: Зијах Соколовић хитно пребачен у болницу!

Бекамова у свету музике
Славу је стрекла деведесетих година као чланица поп групе Спице Гирлс. Након што је позната група издала дебитантски албум 1996. године, исти доживаљава велики успех и продат је у више од 20 милиона примерака широм света. Иако се група распала 2000. године, Бекамова је започела своју соло музичку каријеру.

Искористивши своју љубав према моди, Викторија је временом своју каријеру преусмерила ка модној индустрији и 2008. године покренула своју модну линију. Патентирала је своју линију фамерки под називом ВБ Роцк, а касније и своју линију наочара.

Викторија је данас, једна је од најфотографисанијих жена на свету, а многи је сматрају истинском модном иконом.

Иако је жена једног од најпознатијих фудбалера, Викторија је својом способношћу постигла да је не препознају по томе, већ је од свог имена направила истински бренд.

Хелена Сегер

Ништа мање успешна није ни Хелена Сегер, жена Златана Ибрахимовића. Због своје ненаметљивости, слабог експонирања у медијима светска јавност је слабо упућена у њен приватни живот и чињеницу да је жена славног фудбалера. Међутим, у свету бизниса је више него позната и цењена.

Хелена је рођена 1970. године у Шведској и дипломирани је економиста. Наоружана дипломом и знањем започела је професионалну каријеру радећи за неколико мултинационалних компанија.

Прочитајте још: Након оптужби за силовање, огласио се Жерар Депарђе

Може да се похвали радом у компанијама попут “Дисел-а”, “Реплаy-а”, “Раббит-а”, “ЈЦ”, али и као неко ко је био маркетинг менаџер у ФлyМе.

Када је упознала Ибрахимовића, Хелена је већ била успешна и остварена жена, богата, са каријером иза себе.

“Када сам упознала Златана, имао је 21 годину, а ја 32, имала сам каријеру и богатство и није ми био потребан фудбалер да ме храни. Била сам самостална, а он чак није био ни мој тип мушкарца”, истакла је једном приликом Сегерова.

Прочитајте још: Рада Манојловић за Магазин Новости: "Само их гледам докле могу да иду"

Познато је да овај брачни пар улаже у некретнине, а многи сматрају да је она најзаслужнија за то што је Ибрахимовић један од најбогатијих спортиста данашњице.

Шакира

Не треба посебно најављивати ни Шакиру. О њеној каријери се много више зна него да је у браку са фудбалером Барселоне Пикеом.

Шакира Исабел Мебарак Рипол позната је колумбијска певачица и текстописац. Захваљујући албумима “Пиес Десцалзос” и “Донде Естан лос Ладронес”  стекла је славу у Латинској Америци и за свега пар година успела је да прода преко 10 милиона албума само на том подручју.

Песма за ФИФА Светски Куп
Њена песма за ФИФА Светски Куп 2010. године, “Wака Wака”, постала је најпродаванија песма са овог догађаја икада. Поред 10 милиона продатих копија, спот за песму погледало је две милијарде људи, због чега се убраја у један од најгледанијих видео клипова на Yоутубе-у.

Од 2012. па до 2015. године, магазин Форбес ју је уврштавао међу 100 најутицајнијих жена на свету. 2017. године. Поред тога Шакира је УНИЦЕФ-ов амбасадор.

Прочитајте још: Деведесетих је певао најлепше баладе, а девојчице су луделе за њим: Изгледа млађе и боље него икад (ФОТО)

Позната певачица има 3 Граммy, 13 Латин Граммy, 5 МТВ Видео Мусиц, 7 Биллбоард Мусиц и 39 Биллбоард Латин Мусиц награда. Процењује се да је продала око 140 милиона албума. Такође, Шакира има четири од 20 најпродаванијих хитова у 2000. годинама, што је више од било којег уметника до данас.

Јелена Карлеуша

И на домаћој сцени постоје парови где су оба партнера популарна и остварена. Ту су и Јелена Карлеуша и Душко Тошић.

Прочитајте још: Права ЛЕПОТИЦА: Ево како изгледа и чиме се бави ћерка Аце Лукаса (ФОТО)

Не треба посебно истицати ко је популарна ЈК. Она привлачи пажњу присутних где год се појави, и својим стајлингом задаје домаће задатке осталим колегама.

Позната је као особа бритког језика, без задршке ће рећи оно што мисли, а не сумњамо да је супругу Душку Тошићу права подршка, заједно са ћеркама Атином и Ником.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas