· · Коментари: 0
ВАРАЊЕ У БРАКУ

ЖЕНЕ, МЕЊАЈТЕ СЕ: Због ових 8 женских навика мушкарци варају своје супруге

Истраживање је урађено на основу изјава 8.000 мушкараца који су варали.

1610375804_Depositphotos_173331060_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Зашто мушкарци варају?

Ово често постављано питање нема једноставан одговор. Али у једно можете бити сигурни: ако човек вара, онда за то постоји ваљан разлог.

Прочитајте још: Како сте се упознали? Ако је преко апликација, научници објашњавају колико ће ваша веза бити успешна!

Разлог може бити недостатак страсти и љубави у браку? Можда је човек нашао други предмет интересовања? Можда није задовољан са собом и својим браком?

Фото: Депозит

Викторија Милан, уредница једне популарне веб апликације за упознавање, приступила је проучавању мушкараца који варају. Успела је да спроведе масовно истраживање међу 8.210 мушкараца који су редовно посећивали њену страницу за упознавање. Сви они долазе из различитих земаља, као што су САД, Велика Британија, Шпанија, Француска, Италија, Канада, Пољска и друге.

Прочитајте још: ПЕТ грешака које чине жене старије од 40 година: Друга је стварно БЕСМИСЛЕНА!

Викторију је занимало једно питање: Шта тачно "тера" ове људе на превару. И ево шта је закључила:

1. Честе промене расположења код супруге

Многе жене се током везе често претварају да је све сјајно, често глуме срећу. Међутим, истина је далеко од тога. Партнер на време треба да упозна све ваше емоције. Током брака супружници тек онда имају увид у праву личност партнера.

Према истраживању, 97 % мушкараца је рекло да их промене расположења код супруга страшно нервирају.

2. Љубомора

Истраживање је, да напоменемо, спроведено међу мушкарцима који су више пута преварили супругу. Стога није ни изненађујуће што су им партнерке показивале знаке љубоморе и сумње. Али 96% испитаних мушкараца је рекло да им се такво понашање не допада.

Чудно, али љубомора је та која мушкарце тера на превару.

Фото: Депозит

Прочитајте још: Психолози кажу да постоји пет врста веза - у коју спада ваша?

3. Разговор о сексуалном животу са пријатељима

93% мушкараца тврди да не воле да њихове супруге разговарају о сексу са пријатељима, поготово не са заједничким пријатељима.

4. "Она се веома брзо узнемири"

Кад је реч о озбиљној вези или о браку, улог је већи, па самим тим и већи је степен нервозе. Мушкарци то не подносе. Чак 90% мушкараца се изјаснило да не воле када им се супруга узнемири због ситница. То никад не доживљавају код љубавница, али оне и немају бог зна шта да изгубе, зар не?

Прочитајте још: Решите тест и откријте каква сте ЗАВОДНИЦА

5. "Она не зна шта жели"

Жена жели да је мушкарац обасипа пажњом, да јој помаже око кућних послова и пази на децу. Жена исто тако то никад неће рећи свом мужу јер очекује да он то зна. Али мушкарци то очигледно не знају.

Љубавница нема "све време света" па неће губити оно мало времена што има са ожењеним мушкарцем, зато ће му јасно ставити на знање шта очекује од њега.

Фото: Депозит

6. Избегавање секса

88% мушкараца наводи да их искрено нервира недостатак жеље и воље за сексом од стране њихове супруге.

Иако је сасвим нормално да страст временом нестане, мушкарци ово не могу да опросте супругама. На несрећу, већина нас је "направљена" тако да се страст пробуди тек када се појави нови партнер.

Мушкарци често имају виши ниво сексуалне жеље од жена, и зато имају теденцију да "одржавају ватру" са стране.

Прочитајте још: ДОКАЗАНО: Ево ко чешће, а ко боље лаже!

7. Потреба да им стално доказујете да су лепе

87% мушкараца није спремно да жени стално ставља до знања да је она згодна и лепа. Једноставно их то нервира.

8. Превише питања

65% мушкараца једноставно мрзи када их жена испитује о разним стварима, након што се врате са посла. То је разумљиво, с обзиром да су они ти који имају тајну.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.