· · Коментари: 0
САВЕТ

Жене, УПОЗОРЕЊЕ: Ако приметите да су вам подигнути брисачи то значи да сте у ОПАСНОСТИ

Корисница Тик Тока послала је важно упозорење женама.

1611843196_Depositphotos_34751633_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото

Жене које живе саме могу бити на мети манијака и лопова. Због тога је свако упозорење корисно како би се заштитиле када су ван куће. И као да тај списак није довољно дуг, корисница Тик Тока је поделила ново упозорење везано за аутомобиле.

Прочитајте још: Шетају по колима и ометају ВОЗАЧА: Ускоро ћете морати да набавите СЕДИШТЕ за пса

Жена која објављује снимке на Тик Току под именом @голденбае247 је испричала страшно искуство које је имала приликом куповине у једном локалном маркету.

Фото: Принтскрин / Тик Ток / @голденбае247
Она је видео убрзо уклонила са Тик Тока!

У видеу је објаснила да је оставила аутомобил на паркиралишту, али када се вратила, сви брисачи били су подигнути. Помислила је да то знак да је аутомобил "обележен".

Прочитајте још: ТЕСЛА ИСПРЕД АМАЗОНА: Ово је најбогатији човек на свету (ФОТО)

- Ако сте женско и гледате овај видео, ово је веома важно! Данас сам се враћала са посла, и око 16 часова сам свратила у оближњи маркет по хлеб и млеко. У продавници сам се задржала свега неколико минута, и када сам изашла сви брисачи на аутомобилу су били усправни. Прво сам угледала задње и помислила да сам их ја можда оставила, али предњи део мог аута био је окренут зиду и то нисам могла ја урадити - рекла је ова Тик Токерка.

Колеге возачи
Подигнути брисачи су и знак да се неко "мотао" око кола, а остали возачи су то приметили, отерали лопова и дају вам упозорење.
Брисачи су знак да је аутомобил обележен!

- Виђала сам овакве ствари на друштвеним  мрежама: дешава се да аутомобиле обележавају, да неко жели да га украде, да нападне возача или да провали, ко ће га знати, али срећом, застала сам, окренула сам се и почела да вичем: "О мој боже, ово је тако чудно", само да, ако је неко у близини, зна да сам ту. Ако вам се ово догоди, немојте улазити у аутомобил - завршила је.

Прочитајте још: "Ауди" донео одлуку: Ускоро само ЕЛЕКТРИЧНИ АУТОМОБИЛИ!

Клип је погледало више од 695 хиљада људи, а лајковало га је чак преко 126 хиљада.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.