· · Коментари: 0
МРШАВИЈИ ИЗГЛЕД

Жене погрешно носе одећу и зато изгледају ДЕБЉЕ! Немојте и ви правити ове грешке, него КЛИК да видите како треба (ВИДЕО)

Погледајте како је најбоље комбиновати одећу.

1603713483_Depositphotos_33172053_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Не морате нужно ићи на драстичне дијете да би изгледали мршавије. Ако знате како правилно да комбинујете комаде одеће које већ имате у ормару или како да бирате нове, резултат је одличан. 

Најчешће грешке и савети:

Ако сте јаче грађе, избегавајте одећу с великим шарама, нпр. огромно цвеће, већ нека шаре буду ситне.

У једнобојној одећи која није јарких боја изгледаћете мршавије.

Имате ли у ормару нпр. хаљину с великим шарама или живих боја, преко ње обуците тамнију, једнобојну кошуљицу или мајицу на копчање, и немојте је закопчавати.

Прочитајте још: Трик који ИЗДУЖУЈЕ НОГЕ, а сваке ципеле долазе до изражаја: Ове сезоне носимо фармерке само на ОВАЈ НАЧИН! (ФОТО)

Бирајте струкиране мајице, тунике и хаљине или ставите танки каиш који не сме да буде сјајан већ мат.

Фото: Депозит

Немојте носити широке, врећасте хаљине већ оне које прате горњи део тела, па се у струку мало шире. Уколико имате широке хаљине, ставите каиш.

Када купујете хаљине, мајице или тунике пазите како су боје комбиноване на њима. Идеално је ако се тамнији делови налазе на бочним странама, а светлији на предњем и задњем делу тела.

Прочитајте још: Пребродите то и БАЦИТЕ ИХ! Четири одевна комада која ИМАЈУ РОК ТРАЈАЊА

Бирајте ципеле с петом које су у боји ноге, јер ће их визуално издужити.

Првом приликом набавите кратки струкирани сако неутралне боје, изгледаће одлично у свакој комбинацији, а истаћи ће вам струк.

Уврстите бодије у гардеробу јер они су уски и држе стомак помало као стезник.

Носите тамније панталоне које прате линију тела и оне које имају високи струк јер ће мало стиснути стомак и неће бити "шлауфића" који се преливају преко панталона.

Прочитајте још: За ПОСАО, изласке, за СВЕ ПРИЛИКЕ, али на потпуно другачији начин (ФОТО)

Истакните делове тела на које сте поносне. Ако имате лепе ноге или деколте, не скривајте их.

Погледајте како најбоље да комбинујете одећу и изгледате мршавије:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.