Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЧИШЋЕЊЕ ЦИПЕЛА

Женска ЉУБАВ ПРЕМА ОБУЋИ је неизмерна, али ту је и одржавање: Ево како да ОЧИСТИТЕ ЦИПЕЛЕ ОД ВЕЛУРА

Жене и ципеле, нераздвојна комбинација.

1598876025_Depositphotos_250120642_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Када би поставили модерној жени питање, колико пари ципела/чизама/сандала у свом ормару има, иста би у највећем броју случајева поруменела у лицу. Никад нам није доста тих малих задовољстава која нашу фигуру чине елегантном и сензационалном.

Прочитајте још: Жене, ОПРЕЗ! Да ли знате колико је ШМИНКА ОПАСНА по здравље?

Фото: Депозит

Женска љубав према ципелама готово да се може поредити са оном коју мушкарци гаје према спорту. Жене с љубављу бирају своје нове ципеле, и у душу знају сваки пар који већ поседују. Имају ципеле за све прилике у свим бојама и комбинацијама. Такође посебну пажњу поклањају одржавању истих.

Знамо да једну савремену жену ни снег, ни лед, ни киша, ни сунце, па ни клизави улични тротоари, неће спречити да са својим антилоп ципелама или чизмама загосподари плесним подијумом. Међутим све то, уз додатак по неке капљице просутог коктела или хране, оставља готово неизбрисиве трагове на вашој обући. 

Прочитајте још: Да ли и ви имате ЈАГОДИЧАСТУ КОЖУ? Ево како да изађете на крај са њом (ФОТО)

Пре него што се поздравите са вашим омиљеним ципелама или чизмама од антилопа, које су вас верно служиле током зиме, и раних пролећних дана, требало би темељно да их очистите. Пре свега желимо да вас обрадујемо чињеницом да је антилоп веома захвалан за сарадњу, односно да се већина мрља са истог изразито лако скида.

Прочитајте још: ОКРУГЛИ, ОВАЛНИ ИЛИ БАДЕМ: Који ОБЛИК НОКТИЈУ ви бирате?

Међутим потенцијално лоша вест је та да одређене флеке нећете бити у могућности да скинете без одговарајућих средстава за чишћење. Иако за већину истих можете у свом дому пронаћи замену, најбољи резултати се ипак добијају коришћењем наменских средстава за негу антилопа.

Фото: Депозит

Биће вам потребно:

  • четка за чишћење антилопа
  • микрофибер крпа или крпа од фланела
  • гумица за антилоп
  • бело сирће

Неколико важних ставки пре чишћења:

  • Никада али апсолутно никада немојте чистити антилоп када је мокар јер ћете га трајно уништити.
  • Увек правите нежне покрете када четкате вашу обућу од антилопа. Потези напред – назад су намењени упорнијим флекама, са нагласком на истрајности али не и грубости.
  • Посветите се флекама чим се осуше. Немојте их одлагати за следеће пролеће.

Прочитајте још: Ако жена жели да буде СРЕЋНА мора имати најмање ДВЕ ТРАЧ ПАРТИЈЕ НЕДЕЉНО!

Фото: Депозит

Први корак је заправо благо ишчеткавање, након ког следи нешто јачи облик. Имајте на уму да је антилоп веома издржљив материјал, али не и неуништив.

Након четке послужите се крпом од микрофибера како бисте уклонили најситније мрље. Ово би требало да послужи сврси у већини случајева.

Ако имате посла са упорнијим флекама, гумица за антилоп ће вам добро доћи.

Прочитајте још: ПЕТ ствари које ПРАВА ДАМА никада не би урадила

За сам крај односно за оне најтврдоглавије мрље употребите бело сирће. Нанесите мању количину истог на крпу и понављајућим покретима третирајте исту, док не одлучи да попусти.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas