Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРЕНД

Женска одела су опет у ТРЕНДУ! Носе се на ТРИ начина, а први су дугачке, широке ногавице (ФОТО)

Видели смо Анастасију Ражнатовић и Јелену Карлеушу у белом оделу и многе познате личности, да ли је то најновији тренд?

1623045225_zensko-odelo-depozit.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Желите да будете у тренду, истовремено се осећајући моћно и женствено?

Прочитајте још: Цветне хаљине које прикривају мане и истичу предност женског тела (ФОТО)

Онда су женска одела, која за период пред нама препоручују сви водећи дизајнери, прави избор за вас. Викторија Бекам је већ препоручила женска одела широких ногавица.

Одела са асиметричним рукавима

Са изразито дугачким рукавима, који прекривају пола надланице, и ногавицама скроз до пода, махом су укројена, мада има и ноншалантнијих модела, који у целини делују "за број већи" - како због рамена тако и ненаглашеног струка. Овакве, дугачке широке панталоне носе многе звезде, па и Меган Маркл.

Свилено женско одело Фото: Депозит

Нешто необичнији модел је са асиметричним рукавима, од којих је један "регуларан", а други попут пелерине, широк и дуг до колена.

Прочитајте још: Да ли је ПРЕПОЗНАЈЕТЕ? Популарна фолк певачица се ТРАНСФОРМИСАЛА на снимању спота за песму "БАЛКАН БЕЈБЕ" (ФОТО)

Одела са бермудама

Још стилизованија верзија женских одела је она са горњим делом кратких рукава и бермудама, које се носе преко дугих, уских панталона од транспарентног материјала.

Без рукава, али за број веће Фото: Депозит

Сако са заврнутим рукавима

Навикли смо да се рукави заврћу, али нећете погрешити ни ако то учините са ногавицама панталона.

Прочитајте још: Анастасија Ражнатовић поред АРКАНА: "Нема она ништа Цецино, иста је отац" - Због ОВЕ слике букти рат на Инстаграму! (ФОТО)

Можете остати потпуно једнобојни, или мало разбити монотонију кошуљом или блузом контрастне боје - избор је на вама, као и порука коју желите да пошаљете док вашу женственост "огрће" мушки заштитни знак.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas