Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДНИ ТРЕНДОВИ

Зима је идеална да понесете модни стил ВИКТОРИЈЕ БЕКАМ! Овај џемпер можете позајмити и од МУЖА... (ФОТО)

Модна икона Викторија Бекам не престаје са креирањем идеалних модних комада, прилагођених свим генерацијама и носивих у свим приликама.

1604399981_vb-1.png
Фото: InstagramScreenshot/ victoriabeckhamstyles
Oglas

Она има озбиљан израз лица, али и озбиљне намере да наш модни стил учини што једноставнијим, али и упечатљивим. Управо оваква је и последња колекција модне иконе Викторије Бекам, која је поставила нови модни тренд - широке џемпере са V изрезом, управо онакве какве смо носили као деце или које сада носе наши мужеви, момци, браћа или очеви.

Прочитајте још: Ове ЧЕТИРИ ствари чине да изгледате СТАРИЈЕ

Прочитајте још: САМО за даме са БРАОН ОЧИМА: Девојке су полуделе за шминком ПЛАВИ ЗАЧИН који даје МИСТЕРИОЗАН поглед (ФОТО)

- Инспирацију сам црпела из типично британске школске униформе, а ове сезоне шарени џемпери носиће се преко кошуља са крагнама и комбинују се са струкираним плисираним сукњама - објаснила је Викторија Бекам на свом Инстаграм профилу уз снимак представљања своје нове колекције.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

okay miss beckham i see u

Објава коју дели ✰ alexa haley ✰ (@alexahaleydesigns) дана

Ови модели џемпери доступни су и колекцијама бројних других комерцијалних брендова по знатно приступачнијим ценама, али и у великој палети боја које су потпуно у тренду за зиму пред нама. 

Прочитајте још: Са ЕПОЛЕТАМА и наглашеним раменима, а вратили су се и ЏАКАСТИ. Који ћете ОДАБРАТИ?

Ову одевну комбинацију, у годинама иза нас и сама је носила Викторија Бекам, посебно на преласку из јесењих у зимске комаде гардеробе. Нека вам она буде инспирација, а ви своје комаде позајмите од мужа или будите саме себе предновогодишњи Деда мраз и крените ка најближем шопинг центру.

Прочитајте још: ТРЕНЕРКЕ и ШТИКЛЕ? ДА! То је ПОБЕДНИК ГОДИНЕ, а постоје ТРИ начина на које се носе

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Choose your favorite 😍 #VictoriaBeckham #VictoriaBeckhamStyles

Објава коју дели Victoria Beckham (@victoriabeckhamstyles) дана

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas