Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ЖИВОТНА ПРИЧА

Наталија се удала за Нигеријца, описала живот у Африци, а речи СВЕКРВЕ ПАМТИЋЕ ДОК ЈЕ ЖИВА (ФОТО)

Наталија је на Инстаграму поделила утиске о животу у Нигерији, и ево шта је приметила.

1604658731_Capture-bracni-par.JPG
Фото: Принтскрин / Инстаграм / наталyаyиса
Oglas

Да љубав не познаје границе, разлике у боји коже, вероисповест и удаљеност, показала је и ова љубавна прича једне Рускиње.

Наталија Јиса рођена је у граду Ижевски у Русији, одакле ју је љубав одвела у Африку, и то у Нигерију.

Од како је прешла да живи у Нигерији, Наталија редовно качи овјаве на Инстаграму у којима можете видети занимљивости живота у овој афричкој земљи, као и призоре из свог брака.

Наталија је тако саставила једну листу изненађујих чињеница о животу у Нигерији која је врло брзо постала вирална, а ми је преносимо у целости.

Прочитајте још: Ево које су НАЈБОЉЕ и НАЈГОРЕ године за УДАЈУ!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Это фотография с нашей нигерийской свадьбы. По лицу моей сестры (справа в красном) даже и не скажешь, что было весело 😁 Но все мы очень тепло вспоминаем этот день. О самой свадьбе я уже писала тегу #йиса_свадьба_внигерии А сегодня - несколько смешных фактов: ⠀ 1️⃣Мой свадебный макияж. Хотя сначала мне было не до смеха. Просто нажмите на тег #йиса_свадебныймейк 🤦🏻‍♀️ ⠀ 2️⃣Видеограф. Он приехал с гигантской камерой 📹 как репортеры с первого канала. Так серьезно командовал нами: как идти, как поправить платье, как выйти из машины. В итоге - через месяц мы получили видео где было ВСЕ от начала до конца, без обработки. А в какой-то момент оператор, видимо, забыл выключить камеру и она снимала его ноги и землю. Эти кадры, естественно вошли в наш свадебный ролик 👌 ⠀ 3️⃣Брюки жениха. Костюм мужу мы шили в Ижевске. В Нигерию приехали за 2 недели до свадьбы, и за это время он так сильно похудел, что брюки с него сваливались. А ремень не надеть, потому что по стилю был задуман пояс-кушак (под него ремень не спрячешь). Прямо в день свадьбы прямо на Джейкобе мы подшивали брюки, но ему все равно пришлось держать руки в карманах, чтобы не остаться без штанов 🩲 ⠀ 4️⃣Флаг России. Ребята хотели удивить нас креативным оформлением машины и сшили флаг Нигерии и России. Только, видимо от волнения, пришили полоски не в том направлении и порядке и вместо российского получился флаг Франции 🇫🇷😁 ⠀ 5️⃣Нам с мужем не хватило еды на собственной свадьбе. Без комментариев 👀 ⠀ 6️⃣Декор. Я очень хотела оформление живыми цветами, но в Нигерии так почти не делают. Но и тут мне сделали сюрприз - живые цветы были: 2 растения в горшках перед нашим шатром 😄 ⠀ 7️⃣Гости. Мы жили в гостинице (в доме родителей было слишком много людей). В день свадьбы - гостиницу закрыли, потому что весь персонал пришел отмечать наш праздник (и ничего, что без приглашения 👍). ⠀ 8️⃣У нас потерялся диджей и колонки в день свадьбы 🤷🏻‍♀️ ⠀ Какой из фактов больше всего понравился? Что веселого было у вас на свадьбе?

Објава коју дели Наталья Йиса (@наталyаyиса) дана

- Овде детињство кратко траје - тачније, до друге године. До тада, деца се мазе и носе у рукама, а онда постају одрасли. Већ са годину дана деца крећу у школе и почињу да уче слова и бројеве. Нигде на свету детињство није кратко као овде. Статистика каже да у Нигерији 90 одсто двогодишњака уме само да се окупа - пише Наталија.

У Нигерији нема "мушких" и "женских" боја. Мушкарци радо носе розе, са принтом леприрића, па чак и са чипком. То их не чини мање мужевним.

- Турбани су овде неопходни, и то из два разлога. Први је тај што жене у Африци имају врло компликовану косу, па им је лакше да је покрију турбаном. Други разлог је то што су улице страшно прашњаве, па је тако штите.

Прочитајте још: ЦИПЕЛЕ о којима треба два пута да размислите: Могу озбиљно да нашкоде стопалу

- Оно што је нама манго - скупа и егзотична намирница, то је њима јабука. Јабука је овде најскупље воће.

- Кад смо код брзог одрастања деце - навикли смо да мајке ујутро праве деци укусан доручак. Овде је обрнуто - деца мајкама праве доручак.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Кто помнит меня до блога, знает - я могу многое сделать своими руками. ОТ «сложить из бумажных 10 рублей - рубашку» ДО «слепить куклу - портрет человека». ⠀ Сейчас рукоделие случается со мной все реже и реже🤷🏻‍♀️ Всё чаще и чаще случается блог 😁 Но я в диком восторге, что же умеют делать люди вокруг! Многим готова аплодировать стоя👏👏 И я хочу, чтобы мой блог для кого-то из вас стал чудом✨ Хочу рассказать о вашем творчестве на своей странице!! ⠀ Поэтому! ✂️ Если вы делаете что-то своими руками: шьете, рисуете, вяжете, вышиваете, лепите, стряпаете, оформляете… ⠀ ✅ Выкладывайте на своей странице свою работу, отмечайте меня на фото и ставьте тег #йиса_смотри 💝 А я каждый день всю эту неделю (а если понравится, то и дольше) буду рассказывать у себя в профиле о тех, чьи работы мне особенно понравятся! ⠀ Критериев для выбора нет - буду выбирать душой💕 ⠀ 🎄 А если рукоделие - это не про вас, то просто сохраните себе тег #йиса_смотри - уверена, там будет много крутых идей для подарков на Новый год! И вы еще успеете их заказать) ⠀ Отмечайте в комментариях ⤵️ своих творческих друзей и пишите каким видом творчества занимаетесь вы? Кстати, кто может сложить рубашку из купюры 😁?

Објава коју дели Наталья Йиса (@наталyаyиса) дана

- Овде вас нико не пита за године и многи људи не знају чак ни колико су им стари мајке и очеви. То им је потпуно нормално. Многи људи и немају пасош. Најважнији папир који овде имате је рачун за струју - он вам дође као лична карта. Чак не можете ни да отворите рачун у банци ако не покажете рачун за струју на своје име.

Прочитајте још: Историја РУЖА ЗА УСНЕ: Од вештица до симбола женствености и елеганције

- Сећам се када је мој муж тек дошао у Русију. Отишао је у радњу у намери да купи пилетину. Након што је дуго имитирао кокошку по радњи, продавац је схватио шта тражи и изнео му из фрижидера замрзнуто пиле. Мој муж га је гледао бело јер није имао појма шта је то - код њих се кокошке купују живе.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Я берегла ее специально для этого дня ❤️ На этой фотографии ЧЕТЫРЕ поколения женщин! Три дважды матери и одна крошка, которая внесла в жизнь каждой из нас - новые эмоции, новую любовь! ⠀ МАМА - как много в этом слове! Спасибо, Мамочка! Спасибо, мои Бабушки! Спасибо, Мама мужа! Спасибо, мои дети! За то, каким сильным смыслом вы наполнили для меня эти четыре буквы М-А-М-А!!! ⠀ Поздравляю вас, все Мамы! Вы - чудесные, в вас - сила!

Објава коју дели Наталья Йиса (@наталyаyиса) дана

Наталија је поделила и традиционална зрнца мудрости која јој је рекла свекрва.

Прочитајте још: Да ли желите да сакријете или нагаласите ОБЛИНЕ? Шта треба да носите

Брак је уједно и најгора и најбоља ствар која ће ти се десити у животу.

- Да нисам слала децу у Русију да се образују, могла бих да имам лепу кућу. Али не бих била срећна у тој кући. Немој да заборавиш да је највећа срећа улагање у твоју децу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas