· · Коментари: 0
СТРАНЦИ

"Знам да ћеш бити тужна, али ПРЕСЕЛИЛА САМ СЕ У СРБИЈУ и ЖИВИМ као у БАЈЦИ!"

Сећате се Лиз која је у Мелбурну завијала сарме и учила српски? Е, па, преселила се у Србију!

Извини што ти нисам рекла да се селим у Србију! Овим речима је Аустралијанка Лиз путем "Јутјуба" обавестила родитеље и брата да је одлучила да остане у Србији!

Прочитајте још: Проверавање ПАРТНЕРОВОГ ТЕЛЕФОНА: Истраживање дало неочекиване резултате

Лиз је месецима учила српски и мучила се са тешким речима, а све своје утиске преносила је на шаљив начин путем "Јутјуба". Лиз је тако завијала и сарме према рецепту свекрве о чему можете прочитати ОВДЕ. Наравно, разлог њеног пресељења из Мелбурна у Београд је то што се заљубила у нашег човека.

Лиз савршено говори српски!

Лиз се, дакле, у потресном видеу на чистом српском језику извињава мајци што јој није рекла да ће се преселити у Србију и каже:

"Проводим своје најбоље дане младости живећи као у бајци!", поручује Лиз мајци у Мелбурну.

Прочитајте још: Како да изгубите чак 20 килограма за само 90 дана

Лиз се, види се у видеу, одлично проводи и за кратко време је успела да види Голубарчку тврђаву, Храм Светог Саве, Београдску тврђаву, Шумадију...

Прочитајте још: Она је ВИЈЕТНАМКА и обожава Србију: Објавила је СНИМАК у ком прави САРМЕ, а једна ствар је свима ЗАПАЛА ЗА ОКО (ВИДЕО)

Лиз каже да су "Срби најгостољубивији народ на свету и добро ме чувају!".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.